ANNONS

Datenight

I förrgår var vi på datenight jag och maken. En konsert som varit inplanerad sen länge, med två flugor i en smäll blev det först möten och planering och sen konsert på kvällen. Älskade varje sekund. Det här bandet har vi lyssnat på sen vi träffades, har på något sätt varit ett signum för oss. Så att äntligen få se dem live och höra sångarens röst (som är magisk) live var verkligen en upplevelse!

Ett glas vi havet. Solen gassade verkligen på ett otroligt sätt, som en fet smäll av sommar.

Redo för kvällens konsert. En perfekt kväll med allt man kan önska sig. Finväder, kärleken med och få vara lite på tu man hand.

Blus med puffärm HÄR // Kjol HÄR

Fick frågor på Instagram om min outfit. Lämnade här ovan. Kjolen var helt nyinkommen på Lindex. Så galet skön och så användbar. Svart är alltid rätt, även om det är mitt i sommaren så är det så snyggt med t ex härliga färger till. Ser ut och ha tråkigare på bilden än vad jag har. Haha, vet inte vad jag stod och tittade på egentligen. ☺️

Sån upplevelse! Så häftigt när man kan sjunga med i nästan varje låt också. Vet inte om han framför mig tyckte det dock, haha! Vill du bekanta dig med Alter Bridge så har jag en låt som du gärna får lyssna på. Jag minns när jag spelade den här för mina tjejer när vi satt i bilen på väg till sälen för 100 år sen….. alla blev kära i den här låten och jag minns att det bara var den som spelades hela den helgen. HÄR kan du lyssna! Hans röst är amazing!

Åt lite på restaurangen när vi kom tillbaka till hotellet. Mozzarella med gula betor, marconamandlar, citron, olivolja & färsk tryffel…. Mmmm säger jag bara, den här var magisk. Så himla himla smarrigt!

I morse var det dags för hotellfrukost. Så fint på hotellet, vi bodde på Hasselbacken.

Frukosten! Alltid det bästa med hotellvistelse. Kan längta i flera dagar innan. Det roliga är att man skulle kunna ja exakt samma hemma… men grejen är att det är fint uppdukat, allt är uppdukat och di kan bara välja och vraka.

En liten promenad efter frukosten, vi gick vi Gröns Lund och ned till vattnet. Stockholm kan vara så fint. Sen kvistade vi hemåt igen. Lite mer tankade på kärlek och egentid. Vi har haft som tradition att komma iväg en gång varje sommar, kan verkligen rekommenderas.

Nehej, nu är vi snart på Gröna Lund igen. Idag ska Milo med kusin Neo göra Grönan. Min rygg tajmade det inte så bra idag men det ska gå det också.

Vi hörs sen igen.

Kram Nina

99
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
1 year ago

Myles Kennedy är fantastisk när han spelar med slash från Guns Roses. Såg Myles med Slash på Grönan precis innan pandemin, ett minne för livet 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Nettan
1 year ago

Åh det hade jag velat sett också! Slash har man ju gillat sen 80 talet. ⚡️😍

Inger
Inger
1 year ago

Härlig datenight, som avslutas med BÄSTA bandet!! Lyssnat på Alter Bridge sen jag upptäckte dem för många år sen, i spellistan hos en kille jag dejtade… Han är inte kvar, men Alter Bridge är!! ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Inger
1 year ago

Haha! Ja dom gör man sig inte av mig i första taget. ❤️

Carola
Carola
1 year ago

Jag bakade rabarberkakan du tipsade om. Min man sa att det var bland de godaste kakor han ätit och jag håller med. Så mycket smaker. Man undrar om den går att frysa?

niiinis
niiinis
Reply to  Carola
1 year ago

Vad roligt att ni gillade! Ja det går jättebra och frysa. 😍

Helena Lyth
Helena Lyth
1 year ago

Vilken underbar dag och upplevelse som vi också fick följa med på här. Du är så bra!
Kram Helena

niiinis
niiinis
Reply to  Helena Lyth
1 year ago

Tack fina fina Helena! ❤️❤️❤️

Img 4641.jpg

Nästa inlägg

Superfräsch Melonsallad

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x