ANNONS

Vilken helg!

Men hej!

Det var ett tag sen, det var och blev en hektisk helg utan dess like skulle jag säga. Det har avverkats fotbollscup, ett besök på Gröna Lund och bröllop och allt med en rygg som totalatrejkat…såklart….känns som att det är typiskt det där.

I Torsdags bar det av mot Grönan med två förväntansfulla killar i baksätet. Det är något speciellt med det där första besöket för sommaren.

Solen sken från en klarblå himmel men som tur är inte en av de varmaste dagarna. Grabbarna åkte som galningar hela dagen. Jag blev yr bara av och titta.

Hade skönaste klänningen på mig, känns som den håller en sval. Kan verkligen rekommendera. Just nu är det kampanj på just klänningar så till superpriser just nu, finns HÄR. Jag har en kort i samma utförande men i lite annorlunda tryck HÄR.

Pizzabrejk! Ja, viktigt för att undvika illamåendet är att få i sig lite käk också när man åker 100 åk. 😅

Vi var rätt duktiga på och skjuta också. 😇 Bland det roligaste på hela grönan för en annan som inte åker karuseller. Haha, är man för liten som mig så får man använda vapnet lite knasigt också. 🤣

Sedan var det Fredag morgon och massor och göra, har craving på en ny sorts smoothie och det är ju så perfekt när man har mycket och göra. Sen här tipsar jag verkligen om, så god och mättande. Står mig hela morgonen fram till lunch och ibland längre.

Köper en sån smoothiepåse på ICA med banan och mango. Finns i frysdisken. Finns en med jordgubbar och banan också som jag brukar varva med. Tycker dock att den med mango och banan gör godast smoothie. Sen har jag i en vanlig banan också, sen fyller jag på med ca 2 dl kokosvatten och 1 skopa proteinpulver.

Den HÄR kör jag med! Köper hem flak så jag har. Kokosvatten är otroligt nyttigt. Fullproppat med mineraler och elektrolyter som din kropp mår bra av, den kallas ibland för naturlig sportdryck. Sägs sänka kolesterol också och ge energi. Den hjälper även till med förbränning och matsmältning. Jag ÄLSKAR det och har det alltid numera i mina smoothies.

Detta är proteinpulvret jag har i. Har just fått slut och beställt nytt. Ett veganskt helt utan tillsatser och sötning. Perfekt för just smoothies. Ger mättnad och funkar bra för magen. Viktigt när det kommer till protein. Bra pris också, finns HÄR.

Efter arbetsdagen och lite fotbollscup bar det av mot tjejerna på Plain Vanilla. Bröllopsklänning och skor skulle införskaffas. Världens trevligaste personal skulle jag säga att Plain Vanilla har. Man känner sig alltid så omhändertagen och prioriterad som kund där, jag älskar sånt! Hur häftig entré har dom inte då? Ragnar tror jag han heter. 😅

Så otroligt snyggt i butiken! Älskar alla färger och hur de är så duktiga att göra det både inbjudande, ”vill ha-igt” och snyggt samtidigt.

Det provades för fullt! Hade länge siktat in mig på den orangea klänningen, kunde inte bestämma mig för kort eller lång så det blev båda. Tror jag kommer ha mycket användning av dem båda hela sommaren. På vintern kan man ha dom som kaftan. Så snyggt!

Smycket längst till vänster blev jag helt kär i också så det fick också följa med hem. Vanessa Baroni, tydligen bland det hetaste i smyckesväg man kan ha nuförtiden. Tjejerna på Plain Vanilla berättade att de bara hinner få in dom så tar dom slut. HÄR hittar ni smyckena.

Jag slog till på ett par platåsandaletter i guld också! Åh vad jag älskar dom. Kunde ha dom en kort stund på bröllopet men sen fick jag byta till platta sandaler. Men en vacker dag pallar jag gå i klackar igen, längtar! Då ska dessa andvändas flitigt! Finns HÄR.

På Lördagen startade vi dagen med fotbollscup igen. Milos lag var med i Aroscupen hela helgen. Så vi fick hålla tungan rätt i mun för att få till hela helgen på bästa sätt.

På eftermiddagen var det äntligen dags för Helena och Krille och gifta sig. Jag visste det skulle bli ett väldigt härligt och fint bröllop. Det kan inte bli annat när två härliga människor gifter sig.

Alltså…… 🥹❤️🌿 Så vacker med sin röda klänning. Den var verkligen helt ljuvlig och sydd av hennes svärmor.

Festlokalen var bara så ball! Älskade allt! 😍 Industriellt och ändå romantiskt. Kan ju inte bli finare.

Klänning HÄR // Tonys skjorta HÄR // Byxor från samma ställe.

Ja jag kämpade på ända till kl var 11 på kvällen, sen kände jag att min rygg strejkade fullständigt. Bröllopet började kl 14 så det var mycket stå och sitta under eftermiddagen kvällen. En jättefint bröllop som var så bra fixat. Jättegod mat också, hörde de hade caterat från Stenugnsbageriet i Köping. Många som tyckte att jag måste göra ett besök där. Det måste jag verkligen. Var verkligen förvånad över hur god buffémat de hade! Så tips tips om du bor i närheten.

Söndagen tillbringades i Västerås på Aroscupen. Kl 06.45 var det samling. Gäsp! 🤣 Men på något sätt tjusningen också. Killarna gick vidare i b-slutspel men sen mötte de ett alltför hårt motstånd. vi fick i alla fall se när de vann på straffar i matchen före och den glädjen visste inga gränser. Så kul för dom!

Det var vår helg det! Hektiskt minst sagt men med otroligt härliga inslag. Då är det ju bara kul. Min rygg blev dock lite sliten av allt så den behöver lite extra kärlek nu fram till midsommar så man orkar en heldag då.

Här på bloggen kommer det komma massor med midsommartips under denna veckan så håll utkik.

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
1 year ago

Din orangea klänning var så jättefin. Snittet på den, ärmarna. Ja hela var verkligen underbar!!

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
1 year ago

Åh, visst är den fiiiiin, trivdes så bra i den också. 🙏🏻🧡

Åsa Nieminen
Åsa Nieminen
1 year ago

Jösses vilken fin klänning !!!! Du var såå fin i den !!!

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa Nieminen
1 year ago

Åh taaaack! 💕💕💕💕😘

MH
MH
1 year ago

Ja så fin du var i din klänning! Vilket vackert brudpar så underbar klänning. Det är så trist med ryggar som gör ont, jag har också problem med värk. Vi får kämpa på. Ha en trevlig midsommar ni alla där ute. Kram/MH Österlen

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

Ja vi får kämpa på! Fin midsommar till dig också. 🌿🌸🇸🇪

Nästa inlägg

Datenight

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x