Snygga sommarfötter

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

När jag var 45 senast så gjorde jag pedikyr, det har inte hänt sedan dess. Men så igår hade jag tid för att fixa sommarfossingarna. Det tog bara nästan 6 år mellan gångerna. Haha….

Började med skönaste fotbadet med perfekt varmt vatten. Jag älskar fotbad. Helst i väldigt sköna fåtöljer. Dock så avsade jag mig massagen då jag med min diskbråck inte ska ha någon direkt massage. Har testat, blir irriterat som tusan.

Jag som får typ panik när någon annan klipper mina tånaglar, har fått hjälp av Tony med det nu under tiden min rygg varit paj och jag säger att det är ingen barnlek. Jag skriker rakt ut….

Så du kan ju tänka dig hur det var och sitta där när han tog nagel för nagel och fixade lite, och filade lite på varje. T.o.m. på lilltån som är panik i kubik att ens vidröra. Men jag bet ihop som aldrig förr och yppade inte ett knyst. Dock så brast det när han tog någon form av stor fil som var formad som en avlång kub och körde under fötterna, det kittlandet visste inga gränser! Haha….

Men kolla så fina dom blev! Känns så fräscht så det är inte klokt. Nästa gång ska jag inte klippa dom så kort sa han. Jag har ju en viss förmåga att klippa dem ned i köttet nästan varje gång men nästa gång ska de ha lite lite mer längd.

Sån här härlig fotbehandling kan man också göra på sig själv, ja om man tex inte har problem med ryggen. Busenkelt och blir säkert minst lika fint! Jag försökte nämligen få med mig Tony på fotbehandling också men han vägrade, tänker att man istället gör en hemmabehandling på honom.

Först kör man en fotpeeling, sist jag gjorde det såg mina fötter ut såhär några dagar efter. Allt som inte ska sitta på fötterna lossnade. Sedan var det bara lena fina fötter kvar. Babyfoot finns HÄR, är på REA nu.

Man kan också sätta fötterna i ett fotbad i ca 15 min. En vanlig hink brukar jag ta sen fotbadet pajade.

I med fotsalt. Den här hjälper mot trötta, värkande fötter som mjukar upp, lugnar och återupplivar trötta fötter. Doften ger energi i form av eukalyptus, mynta och lime. Använd ca 2-3 msk till ca 5 liter vatten. Finns HÄR.

För att ta bort förhårdnader och jämna ut huden på hälarna t ex. Detta är en sån som de använde på mig igår. Finns HÄR.

Snygga till nagelbanden på tårna med denna, på REA just nu. Finns HÄR. Denna var han väldigt noga med igår och jag tror att det är denna som gör hela grejen med att nageln ser så fräsch ut.

Vill du fila fötterna så kan jag rekommendera denna som jag har, finns HÄR. Den här håller ordning på eventuella förhårdnader och grejer om man är duktig att hålla efter.

Fransk manikyr fixar du med detta kit, finns t.o.m. mallar med, de ser så långa ut så jag tror den räcker till stortån också. Finns HÄR. Också väldigt snyggt med härliga sommarläger, kolla in dessa! Dessa var också så fina.

Högt upp på alla fotkrämstester ligger alltid denna! En fotkräm som sägs gå snabbt in i huden och hålla fötterna babylena. Finns HÄR, billigare nu.

Något som i alla fall jag inte tänkt på tidigare är att man ju såklart ska köra nagelolja även på tånaglarna. Här en billig och bra olja som är Liam bra för naglar som nagelband. Finns HÄR.

Ja det var lite fottips, alltid härligt med vårdade fina fötter med naglar som ser fina ut. 😇👌🏻👣❤️

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Death in the afternoon

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x