ANNONS

Utflyktstips

Sommar och semestrar

Ja det kan betyda utflykter eller att resa bort, det kan också betyda återhämtning och bara vara hemma och inte göra något alls. Jag tänkte tipsa dig om ytterligare ett utflyktsmål ifall du är ute och far och vill hitta på något. Nu vet jag att ni är många från alla delar av Sverige som läser här, men ni kanske har vägarna förbi nångång även om ni bort långt bort.

Jag som inte solar upptäckte just när vi skulle plansch jag tagit på mig klänningen att mina ben var vitare än vitast. I med dessa i väskan. Best there is, inget slår denna brun utan sol. Har provat mig igenom allt typ och har absolut inte hittat något som är bättre! Den i spray ska det vara, moussen gillar jag inte alls lika mycket, sprayen är överlägset bra! Ett tips är att ska du göra det sådär snabbt bara i farten så använd en stor borste. Funkar skitbra. Blir jämnt och snyggt och så enkelt att swipa på. Du hittar brun utan solen HÄR, borsten HÄR.

Här ser du skillnaden när jag smort ett av benen, världens bästa brun utan sol är det!

Apropå brun så måste jag visa dig det som gör underverk så du får sommarbruna ben, armar och händer. Alltid när jag ska iväg så sprayar jag på borsten som jag tipsar om ovan och så sveper jag på händer, armar och ben. Det sjuka är att det torkar in ganska direkt, lämnar inget kladd alls utan man blir bara så brun med världens glow. Sen tvättar man bort det med vatten bara.

Golden Shimmer glow mist! (<klickbar länk) Världens härligaste mist om du frågar mig. Överst är det inte skakad, men på bilden längst ned har jag skakat den så du ser glowet i den. Jag brukar även svepa på detta som en bronzer, alltså det blir sååå snyggt! Borsten är grym till detta, helst när jag har det på benen.

Här demonstrerar jag hur det ser ut när jag haft på 2 lager på min högerhand. Alltså det blir sååå snyggt! Älskar den.

Snabbt fixat med bruna ben när man har så bra produkter! Här hade vi precis kommit till restaurangen och jag hade plötsligt bruna ben. ☺️

Ett besök på Kajplats 9. Ska du iväg på utflykt till Västerås så testa denna restaurang. Vi hade tur med vädret och fick sitta på en soldränkt uteplats.

Fantastisk utsikt över hamnen som sjuder av liv vid vackert väder.

Jag åt rökta räkor, kan vara bland det godaste jag vet. Aioli och ett gott bröd till så är man verkligen i smakhimlen. Ett gott glas bubbel till också, eller ett iskallt krispigt glas vitt.

Efteråt for vi till minigolfbanan vid Hälla. Passerat den typ hundra miljoner gånger men aldrig spelat där. Vi hade verkligen missat något. Helt fantastiskt ställe att spela minigolf på.

Spelmässigt gick det rätt hyfsat för mig, men ingen rådde på Milo-Pilo. Han spöade oss alla. Tiden när man försöker spela lite sämre (har dock aldrig hänt mig – vinna till varje pris 😂) för att han ska vara på bra humör är förbi.

Ja, där fick du ytterligare några utflyktstips av mig. Hoppas ni får chansen att besöka nångång.

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
Cecilia
1 year ago

Hej, Så fin färg på ditt nagellack 😀Vad heter färgen och vilket märke?? // Cecilia

niiinis
niiinis
Reply to  Cecilia
1 year ago

Åh jag vet inte alls vad det heter. 😔

Nästa inlägg

Snabb Räk och Fetaostpizza

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x