Aldrig upplevt något så fantastisk! Coldplay leverade som aldrig förr!

Underbart Fantastiskt Överväldigande

Jag var med om något så överväldigande igår att jag knappt har ord. Det känns som jag kommer behöva smälta detta i några dagar…..

Vår uppladdning startade redan tidigt på morgonen. Vi stod på hotellrummet och lyssnade högt på ”A sky full of stars” (så högt man nu kan lyssna på en mobil), Milo och jag dansade och sjöng. Milo har en enorm förmåga att lära sig låtar utantill, på ett galet sätt faktiskt så han kan ju typ alla de kändaste låtarna av Coldplay.

Vi började med att gå en sväng på stan här i Göteborg, visste inte t ex att NK fanns här också. Så ett besök där blev det. Var också en sväng förbi den alldeles nya Caroline Svedbom butiken också. Zara gick det inte att gå in på för det var alldeles för mycket folk. Jag gick in och vände. På eftermiddagen hade vi bord bokat på Cheri Lee efter tips från er följare på Instagram. (Har fler matupplevelser och restaurangtips som jag tänkte skriva om sen). Detta var en pan-asiatisk restaurang som översteg alla våra förväntningar. Wow! Alltså wow wow wow. Så otroligt gott vi åt.

Älskade inredningen på Cheri Lee. Man kände direkt att detta var ett ställe att trivas på.

T.o.m. med menyn var vacker! Vi valde hejvilt bland rätterna för att smaka så mycket som möjligt.

Högst upp, Cori-Lee: Gin, koriander, matcha te och yuzu. Så fräsch och fantastiskt god. En alldeles speciell smak. Den sista med gin, kokos och kokosgrädde. Den rosa var en dröm. Oj oj!

IMG_9616
IMG_9617
IMG_9618
IMG_9619
Maten var helt outstanding! Så gott så klockorna stannade. Sushin var helt galen, jag åt friterade tempuraräkor och det var ju som att äta en bit av ett moln. Nej men alltså…. Så mycket fräscha smaker, lite sting och så vackert upplagt. Ät där för tusan om du får chansen.

Vidare till nästa ställe!

En liten rundtur förbi TOSO bara för att få se stället, många rispade nämligen om både TOSO och TAVOLO när jag bad om tips på restauranger. Såg häftigt ut, smakade dock inte maten. Ligger vid konserthuset.

Sen hem och byta om inför konsert, det skulle bli regn och det blev det. Men vi packade regnjackorna och så bar det av mot Ullevi.

Känslan inne på Ullevi gick och ta på. Förvaltningen och uppladdningen. Wow! Det här är verkligen en känsla som jag kommer minnas för resten av mitt liv.

Alla fick ett armband på sig som man skulle bära hela konserten och sen lämna tillbaka efteråt. Fanns t.o.m. en topplista på länder där flest lämnat tillbaka banden efteråt.

Scenen var otrolig! Och Ullevi kändes som en perfekt arena för att ta emot ett band som Coldplay på. När konserten sen drog igång så var det som att kastas in i en enda lång kärleksupplevelse där alla känslor fick plats. Lycka, eufori, glädje, känslor som toppade i taket hela tiden. Gud, jag kastades med som i en centrifug av känslor, och jag lät allt bara hända. Jag bara kastade mig med med alla 70000 människor som var där och så lät jag allt bara hända.

Dessa armband och den effekt det gav alltså, jag bara gapade stundtals för att allt var så mäktigt. När ”My Universe” drog igång så kändes det som hjärtat skulle sprängas och de första tårarna föll på mina kinder. ”Something just like this” var så mäktig så jag rös ända ned i ryggmärgen.

Jag grät så tårarna sprutade under ”A sky full of stars” och ”Fix you. Totalt överkörd av alla känslor som bara slog emot en med full kraft. Att regnet piskade ned kändes inte ens, ingen av oss reflekterade över regnet och jag tror ingen av alla människor på Ullevi gjorde det. Många skrev: ”Åh stackars er med regnet nu när ni äntligen fick se dom”. Vet du, det slog oss inte ens. Vi var i en centrifug av kärlek och krafter som gjorde så jag nog fick hjärtat påfyllt med kärlek för resten av mitt liv.

Chris Martin är kärlek personifierad. Hans sätt att prata med oss som stod där i regnet, det kändes som han ville återgälda oss extra mycket för att vi stod där. Hade också hört det innan, att regnar det så brukar han ge en show som blir alldeles extra. Någon sa att detta var deras första regn på deras tour, vet inte om det stämmer, men vi kände oss i alla fall alldeles speciella där i regnet.

Hade jag kunnat hade jag sett konserten igen! Och ige och igen och igen. Wow! Det största jag upplevt någonsin i konsertväg. Tillsammans med Tony och mina barn, dom jag älskar mest av allt tillsammans med mig där i regnet. ALLA var euforiska.

Idag pratade vi i munnen på varandra om konserten. Alla upplevde samma, och alla kände samma. Så häftig upplevelse! Åh…. Jag kommer aldrig glömma det här. Inte barnen heller, och inte Tony. Och tänk att vi gjorde det tillsamman där i regnet.

2023 den 11:e juli på Ullevi i Göteborg kommer följa med mig för alltid! Tack livet för du gav mig detta.

❤️❤️❤️

173
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
10 months ago

Jag kan bara hålla med, såg dom i lördags och det var 3:e gången för oss, men denna upplevelse var den mest magiska.Jag är fortfarande helt tagen!!

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
10 months ago

Åh jag med, vet inte hur jag ska ta in allt ens. ⭐️🫶🏻🥲❤️

Anna
Anna
10 months ago

Jag var också där igår! Det var som att befinna sig i en dröm eller snarare en utomkroppslig känsla och upplevelse. Känner precis som du, vill se dem igen för att på nåt vis kunna ta in allt som jag inte lyckades ta in igår pga euforin. Vilket minne för livet 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
10 months ago

Men gud så bra du beskriver det! Exakt så! ⭐️😍

Sofia
Sofia
10 months ago

💗

Erica
Erica
10 months ago

Å, så underbart!! Jag önskar jag hade haft möjligheten att komma iväg och se Coldplay tillsammans med dottern. Ibland är det inte rätt tillfälle… Följt alla inlägg på sociala medier från människor jag känner som vart där och upplevt Coldplay. Har väntat extra mycket på det du skulle skriva om konserten, era upplevelser och intryck. Tack för att du beskriver så bra! All kärlek till dig och de dina!!❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Erica
10 months ago

Åh! Ja, hoppas jag kunde ge en bild av vad vi fick uppleva. Jag tror att dom kommer många ggr till, kanske får ni gå då. ❤️

Berit
Berit
10 months ago

Så härligt 🥰 det är så härligt att vara på en så stor konsert!!

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
10 months ago

Ja otroligt! ❤️

Lotta
Lotta
10 months ago

Var där på söndagen med min 15 åriga dotter. Bokade biljetterna då hon ville gå. Trodde inte att jag var ett speciellt Coldplay fan. Men dra mig baklänges så fel jag hade. Har ALLTID sagt att konserten med Robbie Williams på Ullevi 2013 är det bästa jag någonsin kommer att ha upplevt för resten av mitt liv, då han även är min husgud. Men konserten i söndag var magisk. Har aldrig vart med om så engagerad och kärleksfull publik. Och Chris, han ska vi ju inte ens börja prata om, för då kommer jag aldrig kunna sluta. Är SÅ tacksam att min dotter ville att hon och jag skulle ta en helg i Göteborg för att se dom. Värt alla mil från Stockholm om och om och om igen. Kommer leva på känslorna jag fick efter konserten väldigt länge. Och Coldplay har fått ett ytterligare fan 😍

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta
10 months ago

Ellerhur! Han är så himla mysig som person och det känns ju som om han pratar direkt till en. Så härligt att du fick en sån upplevelse! 😍

Linda
Linda
10 months ago

Jag var också där igår och idag är jag så tagen av konserten. Heeeeelt magiskt! 🪐🌈🌟🎵💜

Micke
Micke
10 months ago

Världens bästa liveband! Har sett dom 4 gånger helt otroligt varje gång.

Hanna
Hanna
10 months ago

Jag var också där och jag håller med dig i varenda ord du skriver. Har aldrig upplevt något så mäktigt! Tacksam också över att livet gett mig denna glädje. Vilken grupp, wao!

Anna
Anna
10 months ago

Var oxå där i tisdags och håller helt med dig , regnet märkte vi inte av ett enda dugg , Konstigt men sant Showen var fantastisk, vi kom in tidigt och kom väldigt långt fram vid mittcirkeln, magiskt 🌟☔️, värt all väntan och köande!

Nästa inlägg

Fynda massa fint på Odd Molly

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x