Dofter av sommaren

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Kan man få nog?

Härliga dofter på sommaren är nästan svårt att få nog av. Här tänkte jag tipsa om härliga dofter som hör sommaren till, både vad gäller kroppslotion, mister och parfym.

TikTok doften även kallad! När något blir viralt på TikTok så tar det snabbt slut. Den här doften är en mist, alltså en härlig spray att använda på hela kroppen. En somrig doft som håller länge. Såhär beskrivs doften:

En glädjesprudlande, inbjudande sommarförälskelse till doft av en Eau de Parfum med oemotståndliga gourmand-noter, mjukt blommiga och med krämigt sandelträ. En doft som alla kan förälska sig i, och ingen kan stå emot. Noter av salt karamell, vaniljböna och rik mandel får munnen att vattnas och gör denna doft till ett oförglömligt första intryck, medans det djupare gyllene sandelträt och pistasch noterna rundar av och förstärker doften för en långvarig parfymupplevelse. ”Cheirosa” är det Brazilianska uttrycket för att dofta helt oemotståndligt. Det är en livsstil och ett sätt att älska livet. Cheirosa 62 är inspirerad av året 1962 när världen blev förälskad i the Girl from Ipanema och strandkulturen i Brasilien. En doft man inte kan få nog av.

Du hittar den HÄR. Vill du kika på fler kroppsmister så hittar du massor HÄR.

Brasilian BUM BUM cream. En kroppskräm med guarana, en slags naturens koffein som hjälper till att strama upp huden. Dessutom innehåller den kokosolja, capuacusmör och acai. Doften är magisk sommar. Absorberar snabbt in i huden, mjukgör och ger dessutom glow.

Du hittar den HÄR.

Burberry Her London Dream, en parfym från premiummärket Burberry. Den lovar massor med sommar, såhär står det om doften.

Ett modernt och romantiskt ögonblick likt en dröm, som tar plats i hjärtat av London. Burberry-tjejens naturliga och okomplicerade attityd tillsammans med Her London Dream lyfter fram sommarens skönhet ur det annars disiga London. Signaturdoften Burberry Her utvecklar sig till Her London Dream Eu De Parfum, med noter av mogen citron och fräsch ingefära i toppen som möter romantisk ros och pion i hjärtat. Doften rundas av med amber.

Finns HÄR.

En annan mycket populär somrig parfym är denna från Escada. Bara flaskan och förpackningen andas ju massor med sommar. Såhär står det om doften:

I Escada Flor del Sol Limited Edition hyllas semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko. Parfymen öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.

Du hittar den HÄR.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9747.jpg

Nästa inlägg

Jennifer Aniston sallad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x