ANNONS

Hallon Mojito – Sommaren är fortfarande här!

Augusti redan!

Frågar ni mig så är det fortfarande sommar, för mig ser året ut såhär:

Dec,Jan,Feb är det vinter.

Mar, Apr, Maj är det vår.

Jun, Jul, Aug är det sommar.

Sep, Okt, Nov är det höst. (Knappt september) ☺️

Sett att många skriver att nu har hösten dragit igång och en nystart osv. Nej men nej hörni, det är sommar i allra högsta grad ju. Hur många gånger har man inte upplevt att augusti ju är den varmaste av alla sommarmånader? Ja som ni hör så har inte mitt hopp för lite härlig sommar lämnat mig.

Bara för det drar vi den sista växeln för sommaren nu tycker jag. Nu njuter vi så mycket vi kan, en hel månad att njuta av allt som hör sommaren till.

Hallon Mojito, 2 st

4 cl Bacardi Razz

3 cl lime (saften från en lime)

3 cl sockerlag

4 cl soda

Mynta

Hallon

Citron

Krossad is

Gör såhär:

1) Lägg ca 5 hallon i varje glas. Tänk dig highball glas av något slag. HÄR hittar du flera snygga. Muddla lite så hallonen krossas, HÄR hittar du en bra muddlare (kampanj på den just nu). Fyll på med ca 10 färska hela hallon i glasen.

2) Tillsätt limejuice och sockerlag.

3) Ta ca 20 myntablad i handen och gnugga dem lite mellan händerna, fördela i glasen.

4) Tillsätt bacardi och fyll halva glasen med krossad is. Blanda med en lång sked så allt blandas.

5) Fyll upp med sodavatten och ha gärna i lite mer krossad is. Skiva några citronskivor och pressa i dem i glasen. Blanda runt. Klart!

Så fort det är soligt ute försöker jag ta mig ut och njuta av solen. Ja men mellan skurarna så finns det en hel del sol att njuta av, det ska man komma ihåg och säga, ja om man försöker se allt lite positivt. Kan vara svårt när hela semestern kanske regnade bort….. Men försök njuta av solen när du ser den, den ger energi och fyller på känslan av lycka. ☺️

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

114
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
9 months ago

Håller med dig!! Det är sommar nu. I allafall idag med sol o blå himmel 🌞😀

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
9 months ago

☀️☀️☀️

Marianne
Marianne
9 months ago

Jag gillar din text också !

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
9 months ago

❤️

Havrefras
Havrefras
9 months ago

EXAKT så delar jag in året också 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Havrefras
9 months ago

☀️☀️☀️

Img 78281.jpg

Nästa inlägg

Snabba stuvade makaroner

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x