Bästa hårstylingprodukterna

 

Styling av hår!

Något jag fått väldigt mycket frågor om är hur jag gör när jag lockar håret, och hur jag stylar det och vad jag har för produkter. Detta inlägg är skrivet i samarbete med en ny samarbetspartner för mig, Bobbys Haircare och ingen är gladare än jag, wooow vilka produkter som tagits fram alltså. Kan säga att jag inte använder annat när jag stylar mitt hår längre. Så bra produkter är det, och ni vet att jag aldrig skulle säga det om jag inte tyckte det. Jag är sååå himla nöjd verkligen och tänkte berätta lite om mina favoriter. Just nu pågår BLACK WEEK på Bobbys.se så allt är rabatterat med 25%, hur perfekt till julens klappar t ex.

 

IMG_6334 IMG_6333

Vi börjar med min absoluta favorit! Saltsprayen…. alltså wooooow. Har du problem med platt hår som inte vill som du så kan jag på rak arm nästan lova att denna denna saltspray kommer råda bot på allt sånt! Kolla in mitt svall här efter jag använt saltsprayen och fön.

Såhär gör jag:

  • Tvätta håret som vanligt. (Jag håller på och testar Bobbys schampo, balsam och hårmask just nu och hittills har jag hittat en favoritserie som jag är jättenöjd med. Hydrate & Moisture serien (<klicka)
  • Torka håret nästintill torrt, det ska fortfarande vara lite lite fuktigt. Helst uppe på hjässan där vi önskar volymen. Spraya saltspray (<klicka) i botten, lyft upp hårslingor och spraya i rötterna av håret och kanske en 5 cm upp på håret.
  • Ta fram fönen igen och håll upp hårslingorna medan du torkar torrt med hårfönen i rötterna. Alltså detta ger verkligen en wow volym! Håller hela dagen lång dessutom, vill du fluffa till det under dagen så behöver du bara puffa till det lite i rötterna med händerna så ger det supervolym.
  • TIPS: Vill du ha ännu mer volym? Kanske är ditt hår både tunt och platt och omöjligt. Satsa på hårmoussen (<klicka) som du har i hela håret efter du tvättat det. Ett annat tips är att när du är klar med stylingen spraya Bobbys torr-schampo (som by the way är bäst) i rötterna så har du ännu mer volym och ett superenkelt hår att styla.

IMG_6343 IMG_6342

Sedan är det dags att styla med den här locktången. En gryyyyym locktång med riktigt stor hylsa, både bred i diameter och lång. Helt perfekt när man vill ha dom där naturliga lite beach-aktiga lockarna. Älskar dom själv och får verkligen till det perfekt med denna. Den här locktången är keramisk och slät så håret fastnar inte i den utan blir sådär glansigt och utan frizz med perfekta lockar. Den har dubbla ptc-element vilket innebär att den värmer upp sig på nolltid. Du kan dessutom hålla i den i toppen så du inte bränner dig. Vill du se när jag lockar håret så gå in på min story (<klicka) nu så visar jag exakt hur jag stylar håret med denna. Med locktången följer just nu nyheten hos Bobbys, DRY HEAT PROTECTION (<klicka) som snabbt blev en favorit hos mig. Det är ett värmeskydd som man sprayar på torrt hår innan man kör med locktång, plattång eller fön. Skyddar mot värme och slitage, så grymt bra! Man slipper den där blöta känslan i håret som de flesta värmeskydd efterlämnar och så fräser hela locktången när man använde den, men inte nu serru!

IMG_6347 IMG_6348 IMG_6349

Såhär blev i alla fall håret, här har jag dessutom sovit en natt på håret och bara lockat lite av topparna på morgonen så lockarna håller enormt bra. Hur skönt och locka håret på måndagen så kan man göra det nästa gång på Fredagen igen. 🙂 Vill jag att det ska hålla jättebra under dagen så sprayar jag det med hårspray (<klicka), ger bra lagom stadga som dessutom är lätt att bara borsta ur.

IMG_6335 IMG_6336 IMG_6337

Två andra produkter som hittat mitt hjärta är bodywashen (<klicka) och bodylotion(<klicka) den doftar maaaagiskt gott och jag tycker det håller i sig hela dagen. Borta är torr hud och denna bodylotion är såå dryg. Ett pump räcker till ett helt ben. Bara en sån sak! 🙂

IMG_6352 IMG_6351

 

Hair & Body Mist Multi Repair

Hair & Body Mist Multi Repair (<klicka). När vi var till Marbella och jag hade en dag ledigt så tog jag t.o.m med mig den här på stranden. En stor favvo! En mist som doftar himmelskt gott, som mjukgör både hår och kropp. Det var sååå perfekt att spraya i håret efter en dag på stranden, håret doftade magiskt och så tog det bort frizz och allt på en gång. Går lika fint att spraya på kroppen också. Det finns ett helt set med både bodywash, bodylotion och den här misten (<klicka).

IMG_6339 IMG_6340 IMG_6341

Det finns ett stylingpaket med hårspray, torrschampo, balsamspray med värmeskydd i och hårolja i ett helt kit. Riktigt bra pris just nu, så tips tips! Perfekt till julklapp! Vet att Bobbys.se är uppskattat av både ung som gammal. Så tips tips! Stylingpaketet hittar du HÄR. 

Ett tips är att kika in på sidan med alla gåvoset (<klicka) där kan du säkert hitta massor med fina julklappar!

IMG_6353

Mitt sista tips är denna fantastiska fly away mascara som jag kallar den! Har du små hår som fladdrar och flyger i pannan när du har uppsatt, använd denna. Det är som en mascaraborste som du borstar med bara så håller den ordning på alla hårstrån. Inget fladdrande nånstans. Finns HÄR. 

Kika in hos Bobbys.se (<klicka) nu när det är 25% rabatt på allt! Hoppas du ska hitta härliga fynd.

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_6456

Nästa inlägg

Julspaning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x