Inlägget innehåller annonslänkar

Julspaning

Sköna Söndag

Jag lär mig att tycka om Söndagar mer och mer. Nu i juletider så kommer det även vara advent att fira. Själva vidden av firandet avgör man ju såklart själv. En del firar stort, en del i det lugnaste. Jag tänker att det som passar en själv gör man. Våra adventsfiranden kommer nog gå i firandets tecken på ett eller annat sätt. Lite glögg och fika. Kanske bjuda hem lite folk på Söndagsmys. Nu ser jag framför mig hur stjärnorna lyser upp i fönstren och hur jag ska ha den där brasan på Netflix igång, du har väl sett den?

Vad sägs om Mandelmanns brasa som brinner i hela 3 timmar! Den är så mysig att ha igång i bakgrunden. Du hittar den HÄR. Förstår ni myset i morse när jag låg och kikade på gamla avsnitt av Jul med Ernst (<klicka). Måndag den 27/11 startar denna säsongs Jul med Ernst och jag längtar kan jag säga. Förresten så har Ernst en Julbrasa också, den hittar du HÄR


Bild på brasan när den var igång hemma hos oss! Ni anar inte hur mysigt det låter när den sprakar i bakgrunden. Ja för oss som inte har möjlighet att ha en riktig brasa igång.

Ute på spaning

Jag var ute på spaning på Lagerhaus här i veckan. Det har blivit en av mina favvobutiker faktiskt, man hittar ju alltid något kul där.

Den här avdelningen älskar jag lite extra mycket! Allt härligt till julen. Blev några saker som fick följa med hem. Bl a lite julströssel och söta kakformar, dom var det förresten kampanj på nu!

4 st för 99kr, jag fick med mig dessa hem:

Älskar att det står små söta budskap på varje handtag, perfekt ”gå bort” present kanske eller varför inte en liten julklapp. Finns HÄR.

Har för mig att jag tipsat om dessa tidigare! Det var verkligen ännu finare i verkligheten. När vi har lite julbjudning här hemma så tänkte jag bjuda på en juldrink i dessa.

De är för det första mycket större än jag trodde och så är det i rejält glas! Så mycket finare faktiskt än jag trodde. Dessa ska det bli lite extra roligt att göra drinkar i. Finns HÄR.

Apropå glas! Såg dessa fina med små röda hjärtan på. Ljuvligt fina också, finns HÄR. Fick hejda mig från att lägga dem i korgen också, vet inte var jag ska få plats med allt. Men tänk så fina på julbordet som vattenglas.

Den här söta bakformen (<klicka) har jag också suktat efter, så himla gullig att göra små mjuka pepparkakor i, tänkt med lite vit ROYAL ICING på. Äntligen ska jag få testa den.

Du hittar recept på både mjuk pepparkaka och royal icing HÄR. Sen kan du såklart använda receptet på mjuk pepparkaka som följer med kakformen också.

Ser fram emot att få använda detta fina julströssel (<klicka) också! Tänkte göra en julig morotskaka genom att använda kanel i frostingen uppepå. Recept på min saftiga morotskaka i långpanna hittar du HÄR. Sen strö på dessa sötisar uppepå, det blir hur juligt och fint som helst!

Sedan fick jag lov att testa dessa goda också! Det är alltså skedar med mjölkchoklad och marshmallows i den ena, finns HÄR. Mjölkchoklad, fudge och marshmallows i den andra, finns HÄR. 2 för 99 kr just nu. Jag har testat och det var såklart hur gott som helst med varm oboy och vispad grädde till. Perfekt efter en kall dag ute! Åh mys!

Idag ska flera recept testas i köket. Ser riktigt fram emot det! Ska väcka familjen sen med en god jullimpa, vi har nämligen köpt de första skivorna av julskinkan nu. Muuuuuums! Så gott med senap, ska vara den skånska söta/starka varianten. Såg förresten att det var riktigt bra pris på den nu på Matsmart!

Du hittar den HÄR. Finns massor med härligt till julen just nu, t ex så har dom toppenpris på saffran (<klicka). Varje dag har dom också en dagens deal produkt som är sådär superbillig. Jag gjorde precis en beställning själv och jag kan säga att karln här hemma kommer bli glad för idag var det cheese chruncherz flamin hot som var dagens deal. Hans favvo!

Nehej! Nu ska jag strax kliva av min IR-madrass och sätta igång och husera i köket. Önskar dig en riktigt mysig Söndag!

Kram Nina