Ljuset

Torsdag!

Ja redan Torsdag och snart helg igen, det är så veckorna går nu ungefär. Det har varit oerhört grått & mörkt så jag känner att julkartongerna nog får plockas fram snart, i helgen smäller jag nog upp allt tror jag. Jag måste in med lite ljus här hemma, får ju dåndimpen på mörkret snart. Jag är faktiskt lite nyfiken på våra nya adventsstjärnor, beställde svarta till vardagsrum och kök (sitter ihop hos oss). Nu är jag rädd att dom blir för mörka och inte kommer ge något ljus alls….. Hmmm, får testa i helgen helt enkelt. Har ju dom gamla kvar annars även om dom börjar bli lite skruttiga.

IMG_6361

Stockholm kvällstid bjöd på en herrans massa kul och ljus i alla fall. Det var så fint och såg ut som man kommit till Fanny & Alexander julens stad. Älskar det!

IMG_6364 IMG_6362

Stureplan var magiskt fint i mörkret. Man blev liksom glad på riktigt. Det är såhär vi ljusar upp mörka December.

IMG_6363 IMG_6367

Äntligen! Julens pynt är mer än välkommet så man får upp ljuset igen. Inte klokt vad mörkt det är just nu.

Kände bara att jag skulle springa in och säga ett snabbt hej, var någon dag sen. Jag har varit överhopad av jobb och kommit totalt i ofas med min sömn igen (ni vet jag och vinter) så jag behöver liksom hitta mitt nya vinterliv som jag brukar kalla det.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
5 months ago

Gick du Stockholms ljuspromenad? den är så vacker!

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
5 months ago

Nej! Vad är det för härligt? 😍🙏🏻

Giggi
Giggi
5 months ago

En gång köpte jag svarta adventsstjärnor och satte upp men var aldrig nöjd med ljuset,blev för mörkt. Nästa år gav jag bort dem till röda korset köpte nya😂

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
5 months ago

Ja ska bli intressant att se i helgen. 💫

IMG_6206

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 47

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x