ANNONS

Lucka 5

Lucka 5

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations

HÄR hittar du alla luckor i julkalendern

Dags för lucka 5 i min julkalender. Tänk att det gått 5 dagar på December redan, det är så knasigt det där med tiden. För den går bara fortare och fortfare, jag hänger snart inte med, hur blir det när man är 75. Kommer dagarna bara flyta ihop i en enda massa? Nåväl, nu kör vi lucka 5 hörni, den är jag riktigt taggad för!

Lucka 5:s ätbara

IMG_7405IMG_7406 IMG_7407

Marshmallowfudge(<klicka) 

Det här underbara julgodiset får du inte missa, går att variera i all oändlighet. Så prova dig fram. Ha i nötter, lakritsgodisar, dumle, kola…. Ja men vad som! Så bra grundrecept!

Lucka 5:s produkt:

IMG_7408 IMG_7409

Tofflor (<klicka)

Bara idag så är dessa ljuvliga tofflor från Shepherd nedsatt till ett vrakpris! Tony fick tofflor i FarsDag present och han stod här igår och berättade att han blivit beroende av sina tofflor. Från att aldrig haft det förut till att inte vilja vara utan…. Alls! Så tips tips! Kanske något att köpa till partnern därhemma!

 

Lucka 5:s upplevelse:

IMG_7197IMG_7196 IMG_7195 IMG_7194 IMG_7193 IMG_7190

IMG_7410

Inget samarbete och ingen spons, vill bara berätta att Steam Hotel för tillfället har 40% rabatt på sina vistelser! Kanske en julklapp till någon du tycker om, jag köpte till mina föräldrar förra året och det var uppskattat, HÄR kommer du till erbjudandet.

Lucka 5:s julpynt:

IMG_7412IMG_7413

Kolla in denna julgransmatta (<klicka), hur underbar! Denna är det just nu 60% rabatt på. Så fantastiskt vacker och mysig. Finns i annan färg också.

Lucka 5:s söta & goda:

IMG_7414

Festlig Saffranskaka med kolamousse (<klicka)

Den här saffranskakan är busenkel att svänga ihop och blir så ljuvligt god i kombo med kolamoussen. De syrliga granatäppelkärnorna till är pricken över i:et.

Lucka 5:s julpyssel:

IMG_7338 IMG_7339
En glascylinder, vit sand, några julkulor och hyacinter. Detta pyssel var så mysigt och göra så blir så otroligt fint. Hyacinterna klarar sig otroligt bra, ett tips är att ha den står svalt nattetid. Ju varmare det är desto snabbare driva det fram. Även om det finns vatten i hyacinten i sig själv så kan du behöva vattna sanden lite så hyacinten orkar blomma ut alla blommor. Den vita doftar minst om det är så att du är lite känslig för doften.

Hoppas du hittar massor med inspiration här hos mig. Tack för du delar och uppskattar det jag gör, det gör mig verkligen glad! ❤️

Nedan får du några smakprov på vad för recept du kan hitta här på sidan, klicka på länkarna för fler recept på varje:

JULENS SÖTA BAKVERK
SMÅKAKOR
KÖTTRÄTTER
KATEGORI SAFFRAN
MJUKA KAKOR 

För att hitta alla kategorier klicka HÄR

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Hur kan du följa mig?

FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Instagram med bilder, reels & storys HÄR
Tiktok med videosHÄR

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_7287

Nästa inlägg

Julkäppar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x