ANNONS

Lucka 7

Lucka 7

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations

 

Här hittar du ALLA LUCKOR i julkalendern.

Dags för lucka 7 hörni, whoop whoop vad tiden går. I helgen åker nog vår gran upp, men jag har ett stort problem. Vi har möblerat om i vardagsrummet så nu får den inte plats mer….. 🥹 Vet inte hur jag ska lyckas lösa plats till den, det krävs ju en del så att säga. Upp vill jag dock ha den, vill kunna njuta av den länge! Älskar julgran.

Lucka 7:ätbara:

IMG_7524

Sillkrans – och du gör succé kan jag lova. En krans av massa gott och smaker som liksom får tungan att forma sig till ett enda stort hjärta. Haha, nej men hur förklarar man tillräckligt bra hur något smakar. Smörstekt kavring till allt detta goda är nästan för mycket. Det blir för gott! 😅

Lucka 7:s julpyssel:

IMG_7527
En sån här söt kruka svänger du snabbt ihop själv utan och behöva betala skjortan och halva armen som sånt här faktiskt kan kosta. Du behöver en liten blomma som heter våreld och lite murgröna, plantera i jorden. Lämna plats för några julkulor, lite hampasnöre runt krukan gör sitt också. Ljushållare googlade jag på och hittade ju såååå fina. Såna här kan man göra några stycken och ta med när man ska gå bort på trevligheter, som en liten ”gå bort” present.

IMG_7528
Du hittar dem HÄR. Tycker det är finare med ett i glas såhär så ser man ju ljuset på ett annat sätt. Jättefint!

Lucka 7:s produkt:

IMG_7535

Här är något som jag önskar mig i julklapp. Ett kantinset (<klicka) så jag kan få känna mig som en riktig kock här hemma. Nej men så otroligt smidigt med dessa små kantiner när man lagar mat. Man skulle kunna preppa för ett par-tre dagars matlagning genom att fylla dessa med sånt man brukar ha i matlagning. Hackad lök, rödlök, purjolök. Paprika, rivna morötter osv. Sedan bara på med lock och förvara i kylen.

Vet du vad jag också tänker?! Att man på julen fyller den stora kantinen med kokt vatten och ställer två kantiner i med t ex prinskorv och köttbullar med lock på så håller det sig varmt längre. Behöver man fler så kan man ju ta vilken ugnsform som helst och ställa kantiner i.

Står på önskelistan, just nu riktigt bra pris också.

Lucka 7:s söta & goda:

IMG_7544 IMG_7545

Perfekt kokt kola – den här kolan är himmelskt god. Något som är både lätt att koka och som alltid lyckas. Det här har jag kokat massor med gånger o h det blir alltid lika bra. Älskar den här kolan.

Lucka 7:s julpynt:

IMG_7558 IMG_7557 IMG_7556 IMG_7555

Jag älskar mitt lilla tomtegäng som jag ställt på en bricka på ett av vardagsrumsborden. Lite allt möjligt som samsas på den här silverbrickan. En gammal batterilampa i form av en gran från IKEA, zebrafat från Jonathan Adler, en liten ringklocka från Guldfynd har också fått plats. Blir glad av den här brickan, har du något julpynt som gör dig lite extra glad?

 

Lucka 7:s upplevelse:

Ta en dag och njut av vintern, jag vet att man har lätt för att känna usch och blä vad kallt det är, även om vi är många som faktiskt också uppskattar vintern. Men ta en dag, är det sol så är det ett plus. Ta dig ut på en härlig promenad. Klä på dig ordentligt. Andas in den friska luften. Känn hur det biter i kinderna. Se dig omkring. Se snön och allt det vackra (om det nu är snö där du är).

IMG_7562

IMG_7568

Sen när man kommer hem så tar man en kopp varm choklad. Känner hur den värmer ända inifrån och ut.

IMG_7565 IMG_7567

Kan du sitta ute så gör det. Inlindad i en filt eller kanske på en fårfäll, vi får inte bli kalla om fiffi. Njut av de där stackars solstrålarna som kämpar för att nå jordens yta, är det mulet kan man njuta ändå. Kanske tända en eld.

Kolla in det HÄR eldfatet.

IMG_7561

Kanske vill ni laga en god värmande soppa, den här grönsakssoppan (<klicka) värmer ända in i själen, och gooood är den också!

IMG_7560

Optimalt vore ju att få slänga sig in i en bastu. Vi brukar hyra vår förenings bastu ibland, åh är det något jag drömmer om så är det en bastu hemma. Jag älskar att basta! Känns som man renar ur allt, alla porer och svettporer som bara rensar sig i denna värme. Känslan mot huden. Ja men allt! Love it! Har du en bastu så lova mig att du njuter av den och inte bada hänger tvätt i den. 😂

Lucka 7:s erbjudande:

 

IMG_7570

Bara idag är det upp till 40% rabatt på Muminmuggar. En fin present, och dessa rackare stiger ju i värde. HÄR hittar du muggarna.

IMG_7574 IMG_7575
Köpte dessa till stora barnen, idag är en av muggarna värd över 1000 kr. Så idag använder vi dem faktiskt inte utan de står i vitrinet. Tänker att jag spar dem till stora barnen och får dem dessa sen när de vill ha dem.

Nehej! Dags för mig att stressa vidare. Har massor med jobb idag så idag måste jag verkligen hålla fokus.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 months ago

Läste just på bloggbevakning att folk undrar varför din blogg blivit så opersonlig och tråkig. Jag är ingen följare men kollade tidigare in då och då och håller faktiskt med. Är det något du själv tänkt på?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
7 months ago

Ja så kan ju folk/du tycka, allra helst dom som inte är intresserade av mat och bak. Jag har valt att fokusera mer på mat och bak på bloggen och mer personligt (som det alltid varit) på min Instagram (story).

SaraTherese
SaraTherese
Reply to  Anna
7 months ago

Men herregud, ett litet tips: Läs inte!🤦‍♀️
Inte svårare än så. Och låt oss andra som uppskattar bloggen väldigt mycket få läsa, och slippa idiotkommentarer
som den här. 🙏

Anna
Anna
7 months ago

Vilket hästejobb du lagt ner på julkalendern, jag ser fram mot ”lucköppning” varje dag på din hemsida!! Vi skippade fysiska julkalendrar, så du är min julkalender i år och så mkt mer glädje jag har av att läsa din ”luckor” än att öppna en förutsägbar köpekalender. Jag vill verkligen tacka för att du sprider sån fantastiskt julstämning (och stämning övriga året också) och att du ska veta att det är jätteuppskattat att lägger du lägger så mkt tid, kraft och engagemang på oss läsare. Jag vill samtidigt passa på att tacka för i år, önska dig en riktigt god jul och ett fantastiskt 2024!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
7 months ago

Men åh! Så otroligt fint skrivet. Nu blev jag alldeles tårögd av dina rader. Stort stort tack och vad roligt att du gillar mina luckor, det gör mig verkligen jätteglad! Kram till dig och de dina och en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR! ❤️

IMG_7391

Nästa inlägg

Godaste Trillingnötterna

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x