Annons

Lucka 16

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations
Shutterstock

Lördag och dags för Lucka 16. Snart bara en vecka kvar till jul. Ligger ni i fas tycker ni? Här är det kaos känns det som, men inget ovanligt med det. Jag har alltid kaos innan jul tills allt bara sätter sig och man kan börja fira jul på allvar. Ska sätta mig och skriva listor imorgon, och då brukar kaoskänslan lugna sig. Listor är bra skit.

Hörni, nu tar vi tag i härliga Lucka 16, konstigt att om bara lite drygt en vecka så är julkalendern slut här på bloggen. Fast, än har vi 8 hela luckor att glädjas åt. Nu öppnar vi nummer 16.

ALLA LUCKOR I JULKALENDERN (<klicka)

Lucka 16:e julpynt:

IMG_8353
IMG_8354
IMG_8355
IMG_8356

Någon mer än jag som njuter av gatornas julpynt. Jag tycker verkligen det är hur vackert som helst. Här parkerade jag bilen t.o.m. för att bara ställa mig och kika på julpyntet här på gatan. Svårt att riktigt få på bild hur fint det lös. Hörde samtidigt julmusik så det blev en ännu bättre upplevelse. Hoppas det får hänga kvar länge! Vi behöver ljuset i detta mörker som vi bor i nu.

Lucka 16:s ätbara:

IMG_8361

Räkbakelser (<klicka för recept) – dessa godingar får du bara inte missa. Ljuvligt goda på julbordet, eller varför inte till uppesittarkvällen? Du kan variera dem med att ha antingen pizzadeg eller smördeg i grunden. Lika gott med båda!

Lucka 16:s julpyssel:

Minimalistic,Style,Christmas,Tree,On,White,Background.
Shutterstock
Christmas,Paper,Star,And,Ball,Decoration.,Handmade,Christmas,Nordic,Decor
Shutterstock
Minimalistic,Style,Christmas,Tree,On,White,Background.
Shutterstock

Några grenar. Lite snöre. En ljusslinga och lite julgranspynt så har du en sån här annorlunda julgran på väggen hemma. Skulle jag ha möjlighet så skulle jag helt klart ha en sån här julgran på väggen hemma. Dessvärre är alla våra väggar upptagna på något vis så jag får tyvärr bara titta på såna här härliga färdiga som redan finns.

Lucka 16:s upplevelse:

IMG_8364
IMG_8362
IMG_8363
IMG_8365
IMG_8366
IMG_8367
IMG_8368
IMG_8370

Den där iskalla dagen när vi åkte släde upp till Storfjällsgraven var en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Efter den långa färden upp kom man äntligen in i stugan där brasorna sprakade, blåbärssoppan var varm och våfflorna sådär överdrivet goda så det var omöjligt att bara ta en. Det var en väldigt fin upplevelse.

Lucka 16:s produkt:

Det är en otrolig kampanj som pågår på NordicNest. Grejen är också att beställer man i helgen så är man säker på att få hem allt till jul. Tänkte visa dig några kampanjer som pågår:

IMG_8401
IMG_8402
IMG_8403

Jag är helt nyfrälst på Globalknivar (<klicka). Det är faktiskt en sån klasskillnad så det går inte att jämföra. Pappa och mamma var här på besök och då visade jag pappa hur vassa dem var, det ultimata testet….. en lite halvtrött tomat med mjukt skal. Skar genom den som en laserskärare. Pappa beställde flera knivar på en gång, så övertygande vassa dessa knivar alltså. I farsdagspresent köpte jag sedan dubbla skärbrädor (<klicka) åt honom från just global för att hållbarheten på hans knivar skulle bli ännu bättre.  

phonto

Dessa tallrikar har jag precis beställt! Detta för att efter jul & nyår vill jag känna massa härlig inspiration för att laga fräscha & goda matiga sallader och bowls. Och det är så himla snyggt och servera det i såna här tallrikar. De är liksom djupa men ändå inte, perfekt för sån mat. Finns HÄR på kampanj just nu.

phonto

Ursnygga formar från Saga form (<klicka) – finns i både större och mindre. Kampanj på dessa också. En sån här ugnsform är extra kul att ställa fram då den är snygg också. Man har ju några såna riktigt slitna i glas som duger för vardagsmaten och familjen. Men har man bjudning så kan det vara lite extra kul och gör sig till.

Lucka 16: söta & goda:

IMG_8386
IMG_8387
IMG_8388
IMG_8389
IMG_8390

Världens godaste SAFFRANSPANNKAKORNAS (<klicka för recept) – avnjuts de dessutom utomhus en solig vinterdag så kan jag lova att det kommer smaka magiskt.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lucka 15

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x