Annons

Lucka 15

Reklam för egen verksamhet

Ja igår kom det upp lite julgardiner, säkert 8 år sedan sist jag hade julgardiner uppe. Men vad mysigt det blev hörni, julgardiner är underskattat. Blev sån varm känsla överallt. Julen börjar så sakta att hitta in till oss på allvar, som Ernst säger: ”Här ser man att man tar julen på allvar”. Det gör vi (eller jag) verkligen, det är jag som älskar julen mest i vår familj. Igår vattnade jag mina älskade julstjärnor, ett tips: man ska tydligen vattna dem med varmt vatten för det älskar dom. Dom var på vippen att börja tappa bladen men jag tror tammetusan att jag räddade dem igår. Omöjlig jädra blomma det där! 😅🌲

Men nu vänner! Nu kommer här Lucka 15 till er, hoppas du ska gilla och inspireras.

Lucka 15:s julpyssel:

Gör ett doftljus av en apelsin och lite olivolja! Kolla HÄR (<klicka) hur du gör.

Lucka 15:s upplevelse:

IMG_8281
IMG_8282
IMG_8283
IMG_8284
IMG_8285
IMG_8286
IMG_8287
IMG_8289
IMG_8290

Att uppleva när man besöker fjällen, besök ett bageri. Eller förresten, bagerier kan man besöka var man än hamnar. Det är alltid en upplevelse av något slag, just denna upplevelse var sååå mysig. Vi har besökt detta underbara bageri tidigare, det ligger i Sälen. I hjärtat av Sälen skulle man kunna säga. Gigantiska maränger, goda marmelader, härliga bakverk och även pizza som man beställde vid sidan av. Kan verkligen varm rekommendera! HÄR hittar du deras sida.

Lucka 15:s ätbara:

IMG_8304

Enkla gurksnittar (<klicka) och annat gott, älskar man inte enkla tilltugg som går snabbt att göra. Det hittar du på länken här som jag tipsade om. Bl a dessa supergoda gurksnittar, ibland behövs det inte mycket för att det ska vara jättegott!

Lucka 15:s produkt:

Skärmavbild 2023-12-13 kl. 21.58.22


Har du sett att nu är nästa RECEPTHÄFTE släppt, denna med 26 härliga Vardagsrätter med Lyxkant. Något för alla säger jag då det dessutom är lättlagade rätter. Det är såna här recept som gör att den där lite tråkiga vardagsmaten blir roligare att laga och tar vardagsmaten till en ny nivå. Så hoppas du ska gilla lika mycket som jag! Du hittar alla mina recepthäften HÄR (<klicka).

Lucka 15:s söta & goda:

IMG_8307
IMG_8308

Kladdkaka med Saffran- och vit chokladfudge (<klicka för recept) – en drömgod kaka som jag kan lova att gästerna kommer smälla av på när de får smaka. Eller du kanske vill äta upp den alldeles själv. Helt klart supereekommendation att baka! Du måste testa. Ljuvligt god!

Kika gärna på fler saffransrecept (<klicka).

Lucka 15:s julpynt:

IMG_8336
IMG_8337
IMG_8338
IMG_8339
IMG_8340
IMG_8341

Här ser ni mina julgardiner(<klicka – halva priset nu). Jag har i jul bestämt att jag ska ha lite ”mormor jul”. Mycket rött och sådär traditionellt juligt och pyntat. Så kul att variera! Förra året var det beiget och vitt allting med julen. Igår har jag gått all in med rött och mormor-jul. Jag tycker det blev såååå himla fint. Alldeles kär i röda gardiner nu, hur ska man ens kunna med att ta ned dessa när julen är över undrar jag? Har satt lite rosetter på för extra gull och för att hålla dem på plats på gardinstången.

Idag är det Fredag hörni, så skönt! Milo har sin sista helg innan julledigheten börjar. Jag har inte riktigt hängt med faktiskt, tiden har gått så otroligt fort. Söndag nästa vecka är det julafton. Oj oj, ja ja… jul blir det även om man inte skulle hinna med allt man planerat att man skulle hinna. Så är det.

Ha nu en alldeles fantastisk helg. Försök njuta lite, av julgodis, av julgardiner (som jag ska göra), av julgranen (som jag ska göra) och av umgänge om ni nu har det.

Kram Nina

Nedan får du några smakprov på vad för recept du kan hitta här på sidan, klicka på länkarna för fler recept på varje:

JULENS SÖTA BAKVERK
SMÅKAKOR
KÖTTRÄTTER
KATEGORI SAFFRAN
MJUKA KAKOR 

För att hitta alla kategorier klicka HÄR

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Hur kan du följa mig?

FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Instagram med bilder, reels & storys HÄR
Tiktok med videos HÄR

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_8155

Nästa inlägg

Juleskumsdumle

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x