Juleskumsdumle

Reklam för egen verksamhet 

Gott godis

Juleskumsdumle. Ja kanske det enklaste av allt skulle jag säga, detta smakar verkligen himmelskt gott och du gör det på bara några minuter. Här hemma sa det swoosh så var allt bara borta, haha… lite så det blir när man kombinerar 2 så goda godisar med varandra. Juleskumsdumle får dom heta, och du kan ju bara tänka dig hur det smakar.

KLICKA HÄR för flera goda godisrecept.

IMG_8065 IMG_8066

Till detta är det bara två ingredienser och detta är liksom hur gott som helst. De blir lite frasiga på ytan, och så den sega kolan, nej men himmelskt. Vi slukade allt i ett bräde, kommer få göra många gånger till. Det äääär lite pilligt, det ska jag inte sticka under stol med, men det var så värt. Jag delar dem ju nästan helt, använde en asvass kniv jag har från Global, ett tips är att använda vassaste kniven du har när du ska göra plats för en bit av dumlekolan.

IMG_8155 IMG_8154

Det enda du behöver är Juleskum och Dumlekolor. Sedan delar du dumlen i 4 delar, rullar varje del (ja det går om man gör det ganska så hårt på en skärbräda) till en liten mask. Sedan delar du Juleskummet och trycker i den biten du just rullat.

IMG_5774 IMG_5770

Lägg allt på en bakplåt med bakplåtspapper och in i ugnen på 150 grader i 10 minuter.  De kommer svälla upp först och bli lite puffiga, sedan när du tar ut dem så säckar dom ihop. Det är här ”the magic happens”. Det är här när de säckar ihop som det där fraset blir. De ska hinna få lite lite färg i ugnen, då blir de perfekta! Som sagt, gör några för det är en strykande åtgång! 🩷

Tipsar om mina recepthäften:

Just nu finns det 2 häften att beställa! De kommer till dig på mejlen, där kan du spara ned det på datorn, paddan eller telefonen. Du kan självklart skriva ut dem också. 

Härliga Julrecept:

Julrecept häfte

Härliga Julrecept (<klicka för häftet ) – ett recepthäfte med 18 härliga recept på bakverk, tilltugg och efterrätter. De där recepten som gör julfikat och lilla glöggbjudningen fulländad.

Skärmavbild 2023-12-13 kl. 21.58.22

Vardagsrätter med Lyxkant (<klicka för häftet) – Här får du 26 härliga goda Vardagsrätter som har det där lilla extra. När du vill ta den vardagliga matlagningen till en ny nivå, när t.o.m. korven känns lite lyxigare. Med enkla medel gör du vardagsmaten både godare och roligare att laga.

HÄR hittar du till min sida.

Nedan får du några smakprov på vad för recept du kan hitta här på sidan, klicka på länkarna för fler recept på varje:

JULENS SÖTA BAKVERK
SMÅKAKOR
KÖTTRÄTTER
KATEGORI SAFFRAN
MJUKA KAKOR 

För att hitta alla kategorier klicka HÄR

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat under inlägget.

Hur kan du följa mig?

FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Instagram med bilder, reels & storys HÄR
Tiktok med videos HÄR

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lucka 14

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x