Annons

Lucka 19

Lucka 19

New,Year,Banner,With,Christmas,Gift,Boxes,And,Golden,Decorations
Shutterstock

Det lackar emot jul hörni, inte klokt vad snabbt tiden går nu. Jag har dessutom stressnivån i taket. Behöver nog meditera lite för att komma ned i varv känner jag. Tänk att man lyckas stressa upp sig såhär varje år, jag fattar verkligen inte. Konstigt det där. Men, julen kommer vare sig man är klar eller inte, sen är den bara över. Så egentligen ska man ju bara stressa ned och låta saker bli som det blir, det blir bra ändå ju. Min blogg håller på att flyttas just nu, därför kommer det kunna bli lite strul framöver (talar av erfarenhet), för er kommer det inte bli någon förändring mer än att sidan kommer se lite annorlunda ut. Det är fortfarande samma adress osv. Dock så tar allt lite tid då min blogg är massiv, den har det skrivits på sen 2003 (dock försvann åren mellan 2003-2008 i en bloggflytt) så ni kan ju tänka er hur mycket inlägg det är. Jag tror att min nya portal kliar sig i huvudet lite. 😅 Men nog om det, här kommer Lucka 19.

ALLA LUCKOR I JULKALENDERN – (<klicka)

Lucka 19:s julpynt:

IMG_8670
IMG_8671

Ett sannerligen vackert sätt att smycka en fasad på om du frågar mig? Älskar kransarna. Detta vackra går att beskåda utanför Hotel Nobis i Stockholm.

Lucka 19:s söta & goda:

IMG_8674

Marshmallowfudge (<klicka för recept) – enkelt julgodis som blir hur gott som helst. Det här kan jag lova kommer göra succé! Variera som du vill med vad du har uppepå, nötter, dumle, marshmallows, godis, strössel ja men you name it!

Lucka 19:s julpyssel:

IMG_8676

Ett tips på hur du kan pyssla ihop servetterna till dukningen har du här. HÄR kan du kika hur man gör den!

Lucka 19:s produkt:

IMG_8677

Nu hittar du ett smockfullt digitalt recepthäfte med härliga recept till nyårsafton. Förrätter, varmrätter och efterrätter. Enkelt att laga och otroligt smarrigt. HÄR (<klicka) hittar du samtliga recepthäften.

Lucka 19:s ätbara:

IMG_8679


Hoppas så att jag hinner baka det här knäcket (<klicka för recept) till julen. Det passar så himla bra till maten, till julskinkan, till julfrukosten. Recommend recommend.

Lucka 19:s upplevelse:

IMG_8855
IMG_8668
IMG_5957
IMG_8622
IMG_8669
Daniel@thetallphotographer.com


Igår var vi inbjudna på lunch på nyöppnade restaurangen Atriet. Det var Bobbys.se som bjöd på lunch och julklappsutdelning. Sååå himla trevligt och gott. Vi åt nordafrikans linsgryta och det var verkligen smarrigt! Hörde av fler att den restaurangen ska vara riktigt bra. Jag haffade ett signerat ex av Bobbys bok  som jag ska läsa under julledigheten. Ska bli sååå spännande, jag som läste bok för 100 år sedan sist. Rekommenderar verkligen restaurangen också, det var väldigt fint och trevligt. Öppnade för bara 3 veckor sen, så helt sprillans nytt!

Nu ska jag hetsa vidare här, vi hörs hörni och ta det lugnt i julstressen.

Kram Nina  

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lucka 18

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x