Lucka 24

Idag känns ord nästan lite överflödiga. Så idag kommer luckan bli lite annorlunda…..

Jag och mina älskade barn! ♥️

Idag var dagen som minsting växte om mig. Vi har mätt oss regelbundet under säkert ett år, när ska han växa om mig? Självklart har det varit önskvärt för honom men han är liksom lite kort i rocken så det har dröjt innan det där ”växa-rycket” kommit igång. På senaste tiden har han vuxit en hel del så vi har liksom gått och väntat, idag hände det, på självaste julafton mätte vi oss och han hade gått om med en hel centimeter!!!

Idag var dagen då jag fick umgås med mina nära och kära, alla samlade. Ingen självklarhet, och att jag fortfarande får det – betyder allt!

Tack livet för alla jag har i det. Tack för en väldigt mysig jul, skulle säga den var perfekt.

Önskar dig också en GOD JUL och jag hoppas att du haft det riktigt mysigt idag. Och kom ihåg, vila och återhämta dig också nu i juldagarna. Slå på en film, sov någon timme mitt på dagen, hasa i mysbyxor, rota i kylen, gör ”ingenting” och tillåt dig att bara vara.

All kärlek, kram Nina ♥️

22
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
4 months ago

God jul 🎄 Nina.

Nästa inlägg

Lucka 23

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x