I samarbete med SWEED Beauty

Få det ultimata GLOWET med Sweed`s Mirakel Puder och deras nya drömmiga Air Blush Cream

Jag har ju samarbetat med SWEED nu i över ett år, tror t.o.m. det är närmare 2 år. Ett skönhetsmärke som börjar ta hela världen med storm. Och jag kan inte annat än att förstå varför. Själv har jag hittat många favoriter som alltid har en plats i sminkväskan, flera produkter som jag absolut inte vill vara utan. Nu har det också kommit nyheter som båda blivit stora favoriter. De produkterna jag pratar om är Air blush cream och Miracle powder, pudret fick en introduktion sist jag publicerade ett samarbete, och det tål att berättas om ännu mer. Det är så galet bra! Men låt mig ta allt från början.

När detta samarbete spelades in så kände jag mig helt ur gängorna, så trött och så energilös. Det tror jag syns rätt tydligt på de första bilderna. Igår när jag frågade mina följare på Instagram om dom kände sig trötta med en bild på mig var det många som skrev att jag inte såg trött ut. Men det var tack vare dessa produkter ska jag vara helt ärlig med att säga. Så häng med nu när jag bygger upp ett lite piggare ansikte mitt i mörka januari.

OBS: Glöm inte att du har en rabattkod: NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp! Gäller på allt!

ÖgonfransserumÖgonfransserum (<klicka här)

Här har jag tagit en förebild och en bild från när jag började använda ögonfransserumet. Jag använder det långt ifrån varje dag, ändå kan man se att de blivit både mörkare och längre. Syns väldigt tydligt när jag har på mascara på. Ögonfransserumet är helt fritt från prostaglandinanaloger, innehåller alltså inga hormoner som kan irritera ögonen. Istället innehåller serumet peptider, biotin, veganskt keratin och pumpafröolja.

Bästa Mascaran

Mascara (<klicka för produkt)

För att demonstrera skillnaden när jag haft på mascara på ett av ögonen så ser du här vilken effekt det ger med denna mascara. Jag använder ingen annan sen ett år tillbaka, denna är helt klart bästa jag haft! Ger otroligt mycket pigment, drar med sig fransarna uppåt när man applicerar det (behöver inte ens ögonfransböjare), sitter som berget hela dagen utan att kladda eller smula och är dessutom lätt att tvätta bort även om den är vattentålig. Det innehåller även Vitamin B5 vilket också ger näring till ögonfransarna medan du använder det.

Miracle Powder

Miracle Powder (<klicka för produkt)

Här ser du före/efter detta Mirakelpudret. Här har jag då sminkat båda ögonen med mascara och sedan haft på Miracle Powder i färgen Golden Medium. Alltså jag avgudar det här pudret, har det alltid på mig. Här har jag alltså inget annat i ansiktet än bara pudret. Ger sånt glow, ger så fin färg och dessutom så slätar det ut ojämnheter och dämpar rödhet. Man applicerar den bara med puderborsten i runda rörelser så har man byggt upp världens finaste underlag. Älskar den! Det är ett mineral puderfoundation som har allt i ett, blir nästan som ett filter i ansiktet med blurreffekt. Helt fri från talk och gifter och låter huden och porerna andas, det innehåller dessutom anitoxidanter, mineraler och C-vitamin så även den absolut känsligaste hudtypen kan använda. Inte för att man ska sova med smink men detta puder gör ingenting att somna med. Det finns i 5 olika färger.

Air Blush Cream

Air Blush Cream (<klicka för produkt)

Wow! En ny favorit har landat i sminkväskan. Så krämig rouge utan att vara en kräm om du förstår vad jag menar. Denna rouge har en mjuk krämig formula som förvandlas till en sammetslen finish när den väl landar på huden. Otrolig, och verkligen en favorit nu. Den snedskurna rougeborsten är superbra att applicera med. Jag brukar ha på blusen högt upp på kindbenen och upp i tinningen, i min ålder så ger det ett så fint resultat och något som ser ut som ett lyft. Jag älskar färgen SUNTOUCH nu när man känner sig så glåmig, men med Miracle Powder och denna Air Blush cream så känner jag mig nästan lite solkysst.

Läppenna


Läppenna (<klicka för produkt)

Min favoritfärg heter Barely There, här har jag haft på mig den och sen ett gloss bara. Sitter jättebra och är sådär supermjukt i sin formula. Har den alltid i väskan, så lätt att bara köra lite i konturerna och så på med gloss.

NINA20 är din rabattkod för 20% rabatt på allt på hela sidan.

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Prosciuttokorgar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x