Innehåller annonslänk

Läkande IR-madrass

Onsdag och mitt i veckan. Har massor med jobb denna veckan så det gäller att hålla tungan rätt i munnen. När jag har sådär jättemycket och göra så försöker jag verkligen ta mig lite tid för återhämtning. Det är för att jag vet att jag är högkänslig och gör jag inte det, så får jag betala det på annat sätt. Oftast genom att känna mig som ett urskitet päron i dagar. Efter hektiska perioder behöver jag verkligen nedvarvningen. Då är det myskläder och hemma som gäller. Mycket vila, äta och dricka ordentligt, sova, bara vara och kanske kolla en enkel och lättsmält serie. Brukar också köra lite rökelser för återhämtning och meditera. Hinner jag inte så tar jag den biten i duschen på morgonen. Viktigt! Sen har jag min gudagåva, min IR-madrass. Den är med mig överallt, ligger på den varendaste dag.


Helt klart den bästa mackapären som jag har. Har jag mycket ångest, känner mig ledsen och sliten så kan bara en timme på den lätta hjärtat avsevärt. IR-madrassen skaffade jag för mitt diskbråck i juni förra året. På bara 2 veckor märkte jag en sån klar förbättring, lindringen av smärtan och läkningen tog liksom en helt ny fart. Det var den här madrassen som gav mig livet tillbaka, så kan man ju helt klart säga. Alla bakslag jag haft med mitt diskbråck har snabbt rätats upp med madrassen. En gudagåva för mig!

Du hittar den madrassen som jag har HÄR, sedan finns det en billigare variant utan PEMPF HÄR.

Det är en madrass som man ligger på. Den blir varm och otroligt skön efter en stund. Du bestämmer värmen själv, du kan värma den till 70 grader. Jag brukar pendla mellan 45-70 grader beroende hur ont jag har. Har jag fått ett bakslag med ryggen så brukar jag ligga en halvtimma på 70 grader per dag, tar inte mer än 2 dagar så är jag bra igen. Så otroligt effektfull för mig.


Jag ligger på den varje dag som sagt, missat någon dag här och där men jag prioriterar den djupt. Jag vet vad den gör för mig så då är det viktigt att avsätta tid för den. Tony ligger på den flera gånger i veckan också. Han får ofta ont i musklerna av att han både spelar padel och springer, på en timma släpper allt. Den är verkligen otrolig!Det roliga är att vår lilla hårboll kastar sig på madrassen direkt när den sätts igång. Hon älskar och sitta och ligga på den. Madrassen är ju väldigt lugnande, man blir alldeles lugn och trött av den och jag älskar den känslan. Som att man får ro. När mamma testade den så somnade hon på 5 minuter, det går så otroligt fort att bli lugn av den. Så vid stressiga perioder är den verkligen en skatt för mig. Otroligt viktig för mitt välbefinnande! Den sägs också vara inflammationshämmande så dras man med envisa inflammationer kan det vara en idé att testa. Hjälper kroppen att läka helt enkelt! Läs gärna om den, den har otroliga egenskaper som kan hjälpa mot kroniska smärttillstånd, inflammationer, dålig sömn, depression osv.

Jag har en rabattkod: Ninah ger dig 20% rabatt på den här madrassen och allt annat på sidan också för den delen. Du hittar allt på sidan HÄR.

Vilka ska inte använda IR madrass:

Undvik att använda IR-madrass om du har  pacemaker, defibrillator eller infusionspump. Samt vid graviditet eller du har en historia av trombos eller blodproppar.

Vid följande tillstånd bör man endast använda låga temperaturer (30-45 grader):


Högt blodtryck, aktiv cancer, hjärtbesvär, lever- och njursjukdom, anorexi, diabetes typ 1, benskörhet, multipel skleros, vasospastisk sjukdom (spasmangina), kronisk huvudvärk eller akut feber.Idag har jag ett riktigt gott recept som jag ska bjuda dig på! Detta är en kycklingwok som vi åt med nudlar – såååå god! Kommer recept på den senare idag.


Lunchtid hörni! Tänkte tipsa om denna superenkla tunnbrödsrulle med potatis och skinkröra (<klicka). Perfekt lunch om man vill att det ska gå snabbt och vara gott. En riktigt höjdare!

Nu ska jag fortsätta här! Kom ihåg rabattkod Ninah som ger dig 20% rabatt när du handlar något hos TrendRehab (<klicka).

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dukning och Lill-Lördag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x