Innehåller annonslänkar

Dukning och Lill-Lördag

I helgen dukade jag lite mysigt åt oss. Vi skulle äta en god pasta och då dukade jag med mina favvotallrikar för tillfället. Dom är bara så goda att äta ur, fattar inte hur en tallrik nu kan vara god att äta ur, men så känns det. Ungefär som vissa vinglas kan vara speciellt goda att dricka ur.

Älskar man inte när det vankas helg och man får duka mysigt. Mitt bästa! Sen kan man anpassa dukningen lite efter årstid. Just denna blev väldigt beige och neutral, kan vara riktigt fint det också.

Vill du ha inspo på gott att äta på helgen: 10 populära helgmiddagar (<klicka för recept)


Tallrikar (på kampanj nu) // Bestick (just dessa är slut men fanns många fina på kampanj nu) // Servetter // Servettringar (dessa är slutsålda, men klicka på länken, massor med fina) // Vinglas // Dricksglas

Längtar redan efter Fredagskänslan, men så fort som februari gått så är det snart fredag igen ju. Januari segade sig fram, medan februari swishade fram. Tänk att det kan vara så olika.

Missa inte: Mina 40 populäraste recept (<klicka för recept)


Ljusstaken (<klicka) har jag tipsat om förr, det går även att ha stearinljus i den. Älskar den! Den har ett nytt billigare pris nu, så köp den billigare än vad jag gjorde. Har också fått total dille på färgade ljus nu. Sååå fint ju! Dessa (<klicka) köper jag ofta.

Inspireras av förrätter: ALLA FÖRRÄTTER (<klicka för recept)

Pastan som stod på fredagens matsedel var denna Marry Me Chicken pasta (<klicka för recept), den är sååå god! Till det ska man helst dricka ett gott rödvin, kan tipsa om detta (scrolla ned så kommer tipset).

Till efterrätt, vår nyfunna kärlek, jordgubbsdipp med tillbehör. Alltså hörni, att dippa salta chips i detta goda. Oj oj oj! HÄR hittar du receptet.

Önskar dig en fin Onsdag! Vi hörs snart igen!

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma M
Mamma M
1 month ago

Älskar att duka fint. Gör det lite extra fint på onsdagar, fredagar och lördagar…ibland söndag om vi inte varit hemma eller ätit tillsammans fredagen eller lördagen.

Nästa inlägg

Pizzabullar med bacon

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x