10 populära helgmiddagar

Fredag & helg igen!

Och med helgen kommer lite härlig matlagning kanske, då när man har lite mer tid och lust att lägga ned tid på matlagning. Här ska jag bjuda dig på 10 populära helgmiddagar. Middagar som är enkla att laga men ändå väldigt goda, något att njuta lite extra av. Dessa 10 populära helgmiddagar är lika populära här hemma som dom är bland mina följare. Så vill du ha något alldeles lite extra till helgen, så plocka ut någon av dessa 10 populära helgmiddagar vetja.

Fläskytterfilé i sockerkaksform – (<klicka för recept)

Ett av de absolut mest populära recept här på sidan är denna rätt med Fläskytterfilé i sockerkaksform. Så otroligt många som lagat det och återkommit och berättat att detta blivit en stor favorit hemma. En härlig kötträtt som kommer kittla alla smaklökar lite extra. Perfekt för helgen!

Mer kött: MINA 20 POPULÄRASTE KÖTTRÄTTER (<klicka för recept)


Kycklingfilé i rosmarinsås – (<klicka för recept)

Denna har toppat listan på det mest besökta recepten här på mat & bakbloggen många gånger. Många som skriver att detta blivit en stor favorit och att de ofta lagar det hemma. Vill du variera den så byt ut kyckling mot fläskytterfilé eller fläskfile nångång. Minst lika gott!

Mer kyckling: MINA 10 POPULÄRASTE KYCKLINGRÄTTER (<klicka för recept)


Vitlökssmörsgratinerade Fläskkotletter (<klicka för recept)

Wow var det familjen sa första gången detta lagades här hemma. Det är verkligen magi med att låta fläskkotletterna puttra i detta vitlökssmör. Det blir en så himla god smak. Pangrätt!

Världens godaste sås: VITLÖKSSÅS (<klicka för recept)


Fläskytterfilé i himmelsk lingonsås

Alltså lingon och fläskytterfilé är match made in heaven. De passar så ypperligt ihop så det är inte klokt. Timjan sätter också en så god smak på alltsammans. Missa inte detta!

Mer såser: GODA SÅSER (<klicka för recept)


Världens godaste Tacogratäng (<klicka för recept)

Ja men för oss är detta helt klart världens godaste Tacogratäng. Varje gång någon av barnen firas så står alltid denna högst upp på önskelistan. Mamma sa häromdagen att hon längtar tills någon ska firas igen så man får äta Ninas tacogratäng. ☺️ En höjdare rakt igenom!

Fler tacorätter: TACOS AV OLIKA SLAG (<klicka för recept)

Oxfilé med ostiga potatistoppar och magisk sås (<klicka för recept)

Magisk rätt! Ni är många som lagat detta och tyckt att det är supergott, många lagade det till nyår och många har det som en god helgrätt. Potatistopparna är goda att laga till annat också, tex en god kycklingrätt!

Gott tilltugg: POTATISRÄTTER AV OLIKA SLAG (<klicka för recept)


Gratinerad Fläskfilé (<klicka för recept)

En höjdare hörni! Vill du så byt ut fläskfile mot fläskytterfilé eller kyckling, gott även med kassler. Våga byta ut proteinet i rätter så ska du se att du får en minst lika god rätt. Denna är så god!

Mer gott: 10 POPULÄRASTE GRATÄNGERNA (<klicka för recept)


Helstekt Fläskytterfilé i magisk sås (<klicka för recept)

Den här är det många som gillar här inne hos mig. En del har också bytit ut fläskytterfilé mot kyckling och lovordat det med. En väldigt god helgrätt enligt många. Du måste testa!


Kyckling i krämig parmesansås (<klicka för recept)

Den här såsen alltså! Kycklingen blir så god när den går tillagas tillsammans med såsen. En riktig hojdare alltså. Denna åt vi nästan varje helg ett tag.


Italiensk kyckling med bacontäcke (<klicka för recept)

En sååååå god rätt med kyckling, bacon och en magisk sås. Denna gratineras i ugnen och får vara en så god smak. Du måste testa!

Tips på förrätter:


Förrätter (<klicka för recept)


Tips på efterrätter:


Efterrätter i glas (<klicka för recept)

Följ mig här:


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
2 months ago

Hej Nina tänkte baka din mandelmassa kaka till helgen vad kan jag ta för frukt istället för jordgubbar? Det är ju inte säsong för det,jordgubbarna är dyra och smaklösa.

Giggi
Giggi
Reply to  Niiinis Kitchenlife
2 months ago

Oh tack för svar. Det blev ändrat ska göra den nästa helg,då ska jag dekorera med hallon/blåbär 🫐

Nästa inlägg

Snabba nyttiga äppelpajen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x