Godmorgon Söndag

Innehåller annonslänk

Långfrukost vid TV:n är ju bland det lyxigaste som finns. När den slöa sköna morgonen får pågå till långt fram på dagen. Älskar det! Helst när man inte har några måsten och stress, det är tjusningen med helg helt enkelt.

Älskar att ta fram frukosten lite som plock, man får plocka det som man är sugen på. Det kan dessutom stå framme länge. Jag brukar fylla på tekoppen 3-4 gånger en sån sittning. Myyyyys!Favoritporslinet från Mon Amie serien av Rörstrand – finns HÄR.

Detta är assietten och tekoppen. Detta är verkligen en riktigt glädjande färgklick till serie skulle jag säga. Jag har mattallrikar, assietter, kaffe och tekoppar i min samling ännu så länge. Jag blir alltid så glad av den!


Älskar att det dyker upp en liten Mon Amie blomma i botten av tekoppen också. Den blir man ju lite extra glad av. 💙


Vad tyckte ni om att Marcus & Martinus vann igår då? Jag gillar låten så för mig passade det helt ok. Så duktiga unga killar det där, satt och tänkte hur det måste vara för föräldrarna att stå där…. Så galet nervöst alltså! Själva har vi en son med ett slutspel som pågår för fullt så vi vet allt om att vara nervösa. Igår kväll var en sån kväll! Igår kväll blev det vinst så nu står det 2-2 i matcher och det är bäst av 7 som gäller! Iiiiiiih, så galet nervöst!


Nu ska här njutas vidare av lite tryffelsalami och gofrulle hörni! Önskar dig en riktigt trevlig Söndag, hoppas du haft en mysig helg. Här inne dyker det upp en korvrätt senare idag som du bara inte får missa! Blev så himla gott.

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Populäraste recepten v 10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x