Populäraste recepten v 10

Jajemen! Alltid kul att gå tillbaka i statistiken och se vilka recept som varit populärast under veckan. Dessa recept förstår jag har varit populära då det känns som en enda förberedelse för en efterlängtad helg. Det har varit en rejält efterlängtad helg och med den kommer suget efter godsaker att göra just under helgen. Här kommer topplistan för veckan som gått!

Topplista recept vecka 10:


Vaniljkrämsfylld toscakaka i långpanna (<klicka)

Storslam! Wow så många ni varit som besökt detta recept i veckan. Jag förstår er, tänk dig att själva kakan liksom är fylld med vaniljkräm. Nej men saftigheten för denna kakan vet inga gränser, dessutom med kokostosca uppepå. Ja men man svimmar!


Smördegssnittar (<klicka)

Ibland bara har man en känsla som säger att detta kommer nog bli poppis. Och det var helt rätt känsla, detta recept på dessa frasiga smördegssnittar gjorde succé! Tror att ni kan ha varit rätt många som testade detta igår kväll. Detta är nämligen perfekt till ett glas bubbel.

Fläskytterfilé i sockerkaksform (<klicka)

Denna underbara kötträtt seglar ofta upp på topplistan. Ni är nämligen otroligt många som lagar detta recept just nu. En fantastisk köttbit som blir så mör och god när den får bada länge och väl i den magiska såsen. Du måste testa om du inte redan gjort det!


Pannkakspizza (<klicka)

Wow – denna seglade upp lite snyggt på topplistan också. Pannkakspizza, en pannkaksbotten som du sedan gör om till en pizza. Succé ju! Så omtyckt här hemma. Gör gärna min pizzasallad till, supergod!


10 populära helgmiddagar (<klicka)

Kul att detta inlägg kom upp på topplistan denna veckan. Ett smockfullt inlägg med massa gott man kan laga till helgen, passar perfekt en dag som idag ju. In och kika och hämta inspo!


Lättlagad supergod korvgryta (<klicka)

Det här var roligt, denna korvgryta är det nämligen otroligt många som lagar. Kallar den gryta även om den inte är potatis i (någon blev sur för att jag kallade den korvgryta), men jag tycker det mer är en gryta än en korvstroganoff. Well well, det är väl inte hela världen egentligen, jag blir glad att ni gillar att laga den så mycket! 🥰 Den är supergod så tips tips om du inte testat ännu!


Kyckling i rosmarinsås (<klicka)

Vet ni, denna kycklingrätt hamnar högt upp på topplistan vecka ut och vecka in. Ni är så många som lagar den, superkul tycker jag att den verkar vara så otroligt omtyckt. Någon skrev att de lagat det 3 ggr på en vecka, haha! Ja då gillar man verkligen ett recept! 😅


Snabb supergod smörgåstårta (<klicka)

Den här smörgåstårtan med kokt potatis och ägg är verkligen ge en superhöjdare, fyllningen blir så otroligt god så den får du bara inte missa! Snabbt att svänga ihop också, och jag kan nästan lova att den kommer göra succé till påsk!


Tjockkorv i färskostsås (<klicka)

Mmmmmums! Den här är så god! Förstår att den blivit populär. En riktigt smarrig korvrätt som du snabbt svänger ihop med den korven du har hemma. För lite tryck i smaken så använd en stark korv som t ex chorizo. Mums.


Helstekt fläskytterfilé i magisk sås (<klicka)

Ytterligare en rätt som ofta hamnar på topplistan. Den här kötträtten är bara så mums. Såsen är ”to die for” och köttet blir sååå gott när det helsteks. Alltså, ja….ett stående inslag här hemma är denna kötträtt!

Det var veckans topplista! Kul och se att ni är många som besöker mina recept och lagar mat efter dem! Det är verkligen en ynnest att få inspirera till mat & bakglädje!

Kolla in fler roliga RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påsktårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x