Innehåller annonslänkar

Detox-Smoothie & påsken

Hoppas att ni haft en fantastisk påsk! Vår påsk har faktiskt mest handlat om att äta och att vara lite ledig. Gått på halvfart med mina sociala medier kanaler bl a. Någon mer som längtar efter riktig vår nu? Kan nog knappast förklara hur mycket jag längtar efter sol och lite lite vårvärme nu. Någon glimt här och där räcker liksom inte längre, nu vill man ha det på riktigt.


Lite sol på nosen fick vi ändå nu i påsk och jag gissar att man får vara glad för det lilla?! Vi har många vänner som hängt i Marbella över påsk och det har inte heller varit någon höjdare, regn och regn.


Det har härjat diverse sjukdomar i släkten – verkar vara envisa bakterier på flykt nu. Farmor & farfar svängde förbi brevlådan med ett påskkuvert till Milo. Får träffa dom sen vid tillfälle.

Efter en hel del god mat, efterrätt, godis & snacks så ska jag denna veckan detoxa mig själv lite. Tycker det är så skönt att få ordning på magen och känna hur man blir lite ren inne i kroppen. Ni som följt mig länge vet ju att jag dricker Sellerijuice varje morgon för att hålla min reflux borta. Har funkat toppen nu i 4 1/2 år. Förutom den så ska jag tipsa om min detox smoothie som jag brukar göra.


DETOX-SMOOTHIE

2 bananer

3 dl frysta blåbär eller 3 tsk frystorkade blåbär (<klicka)

1 dl pressad apelsinjuice

2 urkärnade dadlar

1 tsk spirulinapulver (<klicka)

1 tsk korngräsjuicepulver (<klicka)

2 dl vatten

Gör såhär:

1. Ha i alla ingredienser i en blender, kör den tills du har en len god smoothie.

Denna startar direkt en utrensning och gör så gott för magen. Har man mycket som behöver rensas så kan detta göra att man springer lite på toa första dagen, bara så du vet. Ett litet varningens finger för den är otroligt effektiv.

Jag brukar dricka en halv på morgonen och spara andra halvan till eftermiddagen. Känner direkt hur jag blir pigg av den här alltså, du måste prova!

Nu ska jag kvista vidare här, massor med jobb idag! Vi hörs sen igen!

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påskbuffé

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x