Påskbuffé

Nu ska jag bjuda dig på ett fullspäckat inlägg med mat för påskbuffén. Massor med godsaker som enligt mina följare uppskattas mycket. Jag kan inte annat än hålla med, dessa godsaker på påskbuffén kommer nog bidra till mycket gott att njuta av under påskens alla dagar. En påskbuffé, tycker jag, ska innehålla många olika godsaker men behöver verkligen inte vara svårt att göra. Så här ska du få mina bästa tips till påskbuffén!


Skagentårta

En fantastisk tårta om du frågar mig, en härlig Smördegstårta med min skagenfyllning. Denna tårta går åt som smör i solsken så vill du många ska kunna äta, gör dubbel sats. Säger bara mums!


Räkbakelser

Dessa räkbakelser är bara för goda! Testa att göra fem på smördeg så får du dessutom frasighet i dem. När dessa serveras här hemma så säger det oftast swoosh så är dem slut. Obs, väldigt mättande!

Ninas Skagenröra

Min skagenröra är lite rinnigare än den ordinarie, och så otroligt god. Älskar att steka brödet i äkta smör så den får lite frasig yta, ha på Skagen så den riktigt gojsar till sig och sen bara kasta in i gapet. Så gott!


Räkbakelser med ostbågar

Wow wow, dessa var verkligen himmelskt goda! Något du absolut måste testa. Ostbågarna ger verkligen en så perfekt och god smak till dessa räkbakelser.


Torskrygg med serrano & parmesantäcke

Vidunderligt god fiskrätt som du bara inte får missa! Denna serveras till en len krämig vitvinssås som är så god så man smäller av.


Parmesanlax med kall krämig dillsås

Men mums! Den kalla dillsåsen är verkligen en höjdare och får denna rätt att bli så himmelskt god! Det finns nog inget så gott som en kall dillsås till en fiskrätt.


Lyxdipp med kallrökt lax

Men jisses så gott detta blev alltså! Man kan knappt sluta äta av det. Ett perfekt fat att ställa fram till välkomstskålen eller bubblet.


Smörstekt torskrygg med himmels champinjonsås

Himmelsk! Hiiiiimmelsk! Så gott så klockorna stannar. Vi njuter alltid så mycket av denna rätt, en riktigt lyxig helgrätt som passar perfekt till påsk!


Croissant med lax & ricottaröra

Lyxiga mackor i form av croissanter. Ja, och med lyxigaste godaste fyllningen. Dessa gör succé! Så fräscha och bara så goda!



Snabb supergod smörgåstårta med potatis

Så god smörgåstårta som du bara inte får missa. Fyllningen är så god, den är enkel att göra, går t.o.m. snabbt att göra. Smaken ska vi inte ens prata om! 10 poängare!


Lyxiga Fläskfilésmörgåsen

Detta är något alldeles speciellt! Antingen gör du den som jag gjort med en hel stor fralla eller så gör du mindre. Så smarrigt så det är inte klokt!


Smörgåsrulltårta

Inte bara god, den är väldigt vacker att se på också. Enkel härlig smörgåsrulltårta som du snabbt svänger ihop. God fyllning och gör garanterat succé på påskbordet.


Västerbottenmuffins med skagenröra

Galet goda! Dessa är det många som gjort och sagt att de verkligen gjort succé! Kan verkligen rekommenderas och jag tänker att dessa är perfekta på påskbordet.

Västerbottenkrustader

Ljuvligt goda krustader till välkomstskålen eller bubblet här också. Dessa tar man i ett nafs, bara gapa och skyffla i sig. Gott!


Fläskytterfilé i sockerkaksform

Återkommande det mest besökta receptet här på min sida. Det är otroligt så många som lagar detta recept. Jag förstår er, detta är så vansinnigt gott!

Kika gärna på fler: KÖTTRÄTTER (<klicka för massor av recept)

Hoppas du hittat lite härligt att njuta av till påsk!

Passar också på att önska dig en riktigt fin påsk!

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
27 days ago

Den snabba smörgåstårtan med potatis har jag gjort så många gånger. Super god är den och passar alla årstider. Hittar jag inte färsk potatis tar jag vanliga. Garneringen kan man variera som man vill.
Glad påsk 🐣 Nina

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 13 PÅSKVECKA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x