Uppdatering smärtträsk

Hej hörni! Nu var det väldigt längesen. Jag har det rätt kämpigt och haft svårt att hitta smärtlindring som funkar fullt ut. Idag har jag dock lite hopp om livet efter att ha legat/suttit/gått på akuten i 5+ timmar. Inte så lätt att vänta när man har ont. Men det ääääär inte lätt med sjukvården idag. Man blir runtskuffad och får ingen tid när man verkligen behöver den. Idag fick jag uppta tid på akuten för att min husläkarmottagning inte tar emot mig förrän den 14:e maj. De skriver inte ut något förrän jag varit där, och jag vet inte hur jag ens ska kunna sova en blund då. Ja men ni fattar grejen! Har försökt på alla sätt, men enligt 1177 var till slut mitt enda val att åka till akuten. Träffade en väldigt förstående läkare till slut som nu gett mig så jag klarar mig fram till mitt läkarbesök. Dessutom kunde hon se att jag fått alldeles för lite muskelavslappnande ordinerat mot vad jag ska ha, det kan ju förklara de vidriga kramperna i benet som jag har nervsmärta i. 🥲 När dom sätter igång är det helt omöjligt att röra sig eller ens fungera.


I väntan på läkaren på akuten. Efter rätt mycket gråt inatt så är jag så svullen i ansiktet så det fick bli en gubbe för. ☺️ Vill ju inte skrämma slag på er.

Såhär glad liggande i baksätet på bilen! 😅 Nu ett litet steg närmare mot att kunna börja läka. Får man ordning på smärtlindring något sånär så kan kroppen slappna av mer och börja läka lite. Pratade med läkaren om det idag. Eftersom jag läkt tidigare så kommer ingen operation vara aktuell för mig, däremot kommer jag att få börja gå i rehab hos fysioterapeut så att jag får rätt träning och stabilitet så att detta inte ska hända igen, finns inga garantier men kanske är det ett sätt att till slut bli bra en gång för alla.

Tänkte bara jag skulle uppdatera er om läget, det är många som undrar. Tack för all omtanke hörni!

Kommer ett härligt recept lite senare, har bakat lite som terapi och det var så sköööööönt. Ont i benet och ryggen men så värt. Det blev så gott också!

Kram Nina

79
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Jonsson
Ulla Jonsson
19 days ago

Tack gode gud för medicin! Kommer ihåg när mitt diskbråck var som mest akut – har försäkring – så jag kom t privat klinik – kunde knappt stå upp, värken gjorde mej illamående o svimfärdig- fick lägga mej ner. Dr sa att så här kan du inte ha det – jag ska gå o hämta lite medicin åt dej direkt – så du flyger ut härifrån!😂😂 Jag flög inte ut – men smärtan blev hanterbar o jag bara njöt! Man bara måste få hjälp när smärtan är som intensivast alltså!

Pirita Rydberg
Pirita Rydberg
19 days ago

Kryakram till dej ❤️ vet vad du går genom och lider med dig (stelopererad)

Carina Parga
Carina Parga
19 days ago

Krya på dej nu 💞💞💞

Malin
Malin
18 days ago

Hej! Du har inte funderat på nervblockad det fick jag när det var som värst för mig. Hoppas att du snart ska slippa smärtan. 🌸

Helene Avitan Okoh
Helene Avitan Okoh
Reply to  Malin
16 days ago

Malin fick du en remiss för nervbloclaf Elm utfördes den på din vårdcentral? Låter som guld att kunna få vid behov 🙏🏿 Skicks gärna ett svar på messenger Mvh Helene Avitan Okoh

Isabel Brattkull
Isabel Brattkull
18 days ago

Kämpe! Har smugit in då och då liksom i skymundan för du har fantastiska recept. Själv har jag samlat recept från olika håll sedan jag var 11 (har nyss fyllt 60) och de senaste åren har jag skrivit in de bästa för hand i fina anteckningsböcker. Det har blivit väldigt många böcker! Och nu tänkte jag börja skriva in de recept som jag vill pröva in av dina. Självklart skriva varifrån de kommer för dem som ofta sitter och bläddrar i böckerna. Matlagning och ätande är min käraste hobby men under flera år har jag p g a många hälsoproblem och mediciner förlorat en stor del av min matlust och ork. Då behövs det recept som dina där man känner hur gott det smakar bara genom att läsa dem. Det här blev långt men nu är jag klar och avslutar med att önska att ditt onda snart far åt skogen och inte visar sig mer. Sköt om dig!!!

Helene Avitan Okoh
Helene Avitan Okoh
16 days ago

Har du provat TENS? Jag har ju en massa olika trasiga delar i min kropp och har laborerar med en massa olika smärtlindrande åtgärder. Just nu har jag plåster med morfin ( Norspan) på väldigt låg dos
samt 2 panodil/1 Paraflex 2 diklofenak 2-3 Oxycontin/d osv samt Oxynorm vb så jag är fullblods proffs på smärta och smärtlindrin Höt avdig om du behöver rips/ råd Skickar varma cyberkramar Helene

Nästa inlägg

Snickers och dadelkaka

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x