Innehåller annonslänkar

25% på klänningar och favoritfrukost

Hej min vän! Ligger i sängen än och har inte riktigt vågat ta mig upp, morgnarna är värst att komma upp så jag drar mig för det. Men men, ska samla lite kraft och snart ta ta tag i dagen. Tänkte jag skulle tipsa dig om att Cellbes idag har sista dagen för erbjudandet med 25% på klänningar.Klänning HÄR (<klicka)

Älskar dessa lösa lediga klänningar med lite härliga färger. Så otroligt skön på och känns sval. Har flera i just den här kvaliteten och kan inte annat än att bara älska dem. Du kan klä upp den med ett skärp i midjan och klackar. Eller som jag vardagligt med sneakers eller bara sandaler om det är riktigt varmt. Denna finns i 2 olika färger.


Klänning HÄR (<klicka)

En underbar klänning i luftigt utförande som finns i flera färger. Denna har jag även i rosa, också så fin! Samma med denna, underbar kvalitet och går att klä upp med lite härliga accessoarer och klackar.


Jeansjacka HÄR (<klicka)

En superskön superstretchig jeansjacka passar perfekt för de kyligare dagarna eller kvällarna. Denna finns även i en snygg blå denim också. Älskar den och kommer använda massor i sommar.

HÄR (<klicka) hittar du alla klänningar som det är 25% rabatt på just nu.

Idag tänkte jag väcka familjen med denna här nedan. Inte helt säkert att det kommer gå men jag hoppas. Denna går nämligen väldigt fort att göra så minimal tid att stå (som inte är så skönt just nu) i köket. Så tips tips! Den är sååå god och alltid uppskattad som frukost här hemma!


Pannkaksröra

INGREDIENSER: 

2 dl vetemjöl (för glutenfritt byt ut mjöl mot mjölmix och 1 msk fiberhusk)
3,5 msk strösocker
3 tsk vaniljsocker
en nypa salt
1 1/4 dl mjölk
3 äggulor
3 äggvitor

Gör såhär:

1) Blanda vetemjöl (glutenfri mjölmix), strösocker, vaniljsocker och salt i en skål. Dela äggulor och vitor i olika skålar. Vispa i mjölk och äggulor i mjölblandningen. 

2) Vispa äggvitorna till ett vitt skum, jag brukar ha som riktlinje att det blir små bergstoppar när jag lyfter ur visparna ur smeten, då är det klart . Vänd ned detta i smeten försiktigt med en slickepott så fluffigheten blir kvar.

3) Klicka i smör i en stekpanna och smält på låg värme. Obs, det måste vara låg värme annars bränns pannkakan innan den gräddats klart. Häll ned smeten och jämna till försiktigt. Stek i några minuter.

4) Vänd den stora pannkakan och stek på andra sidan tills den är genomgräddad. När den är genomgräddad så drar du isär pannkakan till små bitar – ca 2-3 cm stora. Jag använde två trägafflar. Häll i lite mer smör och grädda den någon minut till. Den ska få lite gyllene yta så att säga.

4) Servera med pudrat florsocker över, lite sylt och eventuellt lite vispad grädde och joregubbar. Sååå gott!

Önskar dig en fin dag så hörs vi snart igen! Har en såååå god köttgryta som jag tänkte tipsa dig om.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hallonkakepaj med mandelmassa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x