Livstecken

Ja men hej, och ursäkta frånvaron, det har varit en del tuffa dagar att ta sig igenom. Nervsmärtan har varit skoningslös och jag lite deppat ihop av att ha det så jobbigt så jag har försökt att bara få dagarna att gå så bra man nu kan. I måndags var jag dock till en läkare och hans klinik, en läkare som är specialiserad på smärta.

Första besöket är gjort, han har nu manipulerat mitt bäcken rätt, det satt helt fel till att börja med. Nästa steg är en kortisonspruta. Jag känner kanske en liten liten förbättring, har kunnat gå lite vanligt kan man säga. Så pass vanligt att jag inte riktigt minns när jag kunde gå obehindrat med mitt vänstra ben, så mitt bäcken har suttit fel alldeles för många år. Har liksom inte kunnat ta ut mitt vänstersteg sedan jag fick barn. Det kan jag nu. Jag kan sitta korta stunder och smärtan är kanske inte riktigt så genomborrande som den hittills varit. Peppar peppar! Vill inte jinxa något såklart, men kanske kan det vara så att jag hittat det som kanske ska lösa det här problemet som plågat mig i över 1 1/2 år nu. Vi får se, jag tar dag för dag nu och lever i nuet. Hoppas på det bästa såklart!


Har dagar som jag t.o.m. fått på mig vanliga kläder. Lyx om ni frågar mig. Det är inte alls självklart!

Med dessa rader ville jag mest bara ge ifrån mig ett livstecken, finns på Instastory för er som vill följa även den här ryggresan. Du hittar min instagram HÄR!

Idag kommer det lite nya recept som jag lyckats knåpa ihop!

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
6 days ago

Du är så snygg och fräsch trots dina smärtor Nina, så härligt att se dig kämpa på. Jag hoppas verkligen du blir bättre snart ❤

Kram

Nästa inlägg

Mazarinrutor i långpanna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x