FREDAGSLISTAN

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Ja det var ju en hel evighet sedan jag skrev en Fredagslista, dagen till ära tänkte jag att svänger ihop en.

Humör idag?

Jo men vid gott mod skulle jag säga, har inte haft så himla ont i min inflammerade skinka nu på morgonen även om jag brukar ha det och att det var längesen jag tog medicin. Så HURRA! 🥳

Dagens planer?

Imorgon ska vi på bröllop så jag kanske måste hitta ett alternativ på skor. Jag har ju inte burit klackar på en hel evighet, och även om det bara är 5 centimeter klack så är jag lite orolig att jag kan få ont under kvällen. Så kanske måste jag leta efter alternativ.

Helgens planer?

Tonys lillebror gifter sig med sin Emelie så vi ska på bröllop. Har tyvärr ingen bild på nära håll på Emelie, men här hade han just börjat dejta henne minns jag, och ”Det kändes bra” som han sa. Ett gott tecken tänkte jag. Och tänk, imorgon gifter dom sig och har blivit välsignade med 2 underbara ungar också.

Berätta något som gör dig glad?

Mitt utekök, blir glad av det varje dag när jag ser det där ute. Även om det regnat nu i några dagar så blir jag ändå glad när jag ser det stå där. Vill bara laga mat där hela tiden…. Tänk att ett enkelt litet utekök kunde skänka så mycket glädje.

Dagens tips

Just nu har Cellbes stor REA som jag vill tipsa dig om, finns massor med fint att fynda.

Klänning (<klicka)

50% rabatt just nu, vad en jättefin klänning som jag bara älskar färgerna på. Verkligen en glad färgklick som passar perfekt för sommaren.

Jeansklänning // Jeansjacka (båda på REA)

Världens skönaste jeansklänning med jeansjacka. Jackan är såååå stretchig och skön, exakt så som jag vill att en jeansjacka ska vara. Jeansklänning är så fin och kanske ännu mer classy med ett skärp i midjan.

Tunika (<klicka)

En superskön tunika/klänning beroende på hur man vill använda den. Finns i flera färger dessutom. Så skön på. Jag älskar det här materialet för det andas på något vis.

Helgens tips på något gott:

Kanske ska du starta helgen med ett gott glas rosé och lite härliga tilltugg? Västkustkrustader som alltid gör succé och Räkröra i gemblad. Detta är så gott så klockorna stannar hörreni! Ni måste testa, du hittar alla recept HÄR.

Nu ska jag jobba vidare här! Vi hörs snart igen!

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sommarutflykt – Landsberga Gård

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x