ANNONS

”Date night”

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för H&M

Godmorgon godmorgon vänner!

Här är vi uppe i ottan, inte somnat om sedan halv 4. Det nalkas fullmåne igen och då är jag ju alltid lite kaos, så känslig som man är. Inatt ska jag lägga mina kristaller i fönstret så de får laddas om. Ni som är intresserade av kristaller och vad de kan göra för dig kan läsa HÄR och HÄR.

Igår hade jag ju date night med min gubbe. Så efterlängtat och mysigt att få sitta och prata och planera livet. Älskar stunderna med honom. ❤️

Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Fick så många frågor i min story var min topp var ifrån, du hittar den

HÄR

. Älskar leo, måtte det aldrig gå ut tiden. 😀 Urskön topp att ha på sig och så fin tycker jag, kostade typ inget heller. Syns kanske inte så bra men jag hade en hel radda med ”

earcuffs

” (<länk) på örat. Såååå snyggt och perfekt att man inte behöver ta hål för det.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag med ett glas bubbel och Tony med pepsi max. Lite besviken på bubblet dock. De hade bara en sort man kunde dricka på glas – resten, och de champagnesorterna som jag tycker är goda – kunde man bara köpa på en hel flaska. Trist när man bara vill dricka ett glas att inte få en god sort. Men men, det gick i och jag fick känna på lite härliga bubblor i gommen.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag åt skrei och Tony åt oxkind. Vi var så mätta när vi ätit klart så vi bara satt i en timma och jäste. Maten var jättegod! Bombance heter restaurangen vi åt på och är enligt mitt tycke kanske den bästa restaurangen vi har här i småstaden. En liten fransk bistro med lite drygt 30 platser bara så man ska nog boka bord om man vill äta där. Deras anka är känd i hela Sverige och jag vet att de fått en helt fantastisk recension av en matskribent i (om jag inte minns fel) Aftonbladet. Något som är ännu större är att de finns med i White Guides lista över Sveriges bästa restauranger, de senaste 8 åren har de funnits med där. En stor stolthet för vår lilla stad. 🙌🏻🤩

Vi åkte och hämtade Milo strax innan 22 och sen hem till soffan igen. Alldeles lagom och perfekt och något vi verkligen ska försöka hålla i nu. Vi hade ju som nyårslöfte till varandra att ha ”date night” en gång i månaden. Vi missade januari men då var vi ju i fjällen och får se det som ”date weekend”. 😅

Det är verkligen som att ”restarta” lite att ta dessa små ”date nights”. Man landar lite och få umgås med varandra, man pratar klart sina meningar och kan gå in mer på djupet med känslor, drömmar, planer och livet. Jag känner att man håller ”vi-känslan” vid liv på något vis. Bara han och jag, det som från början gjorde att vi är en familj idag. Man pratar om allt mellan himmel och jord, igår pratade vi mycket om våra planer och framtiden.

Något vi är riktigt bra på numera är att se framåt. Inte grotta i gammalt groll utan framåt och uppåt. Det har förändrat mycket för oss båda. När man lägger energi på rätt sak så ger det mera skjuts. Att lägga energi på saker som varit och saker du förmodligen inte längre kan påverka, ja det stagnerar och gör att du står kvar i gamla vanor och gamla tankar. Det utvecklar en ingenting faktiskt. Självklart ska man reflektera över saker som varit, men inte i avseende att stanna där och börja grotta i det. Utan för att se det som en utveckling för sig själv och vad man kan göra annorlunda nästa gång.Att lägga energi på människor i ditt liv som kanske suger din energi eller egentligen inte är din vän, det kan man också sluta med omedelbums. Det har vi också blivit bättre på. Av att vara godtrogen och naiv lär man sig mycket. Båda vi två har haft en förmåga att tro gott om alla människor, ja tills vi blivit bevisade motsatsen.

Sånt gör jävligt ont, det tar tid att resa sig från en sån besvikelse men man gör det och man lär sig otroligt mycket av det. Man går på en del nitar och smällar i livet men till slut kanske man börjar lära sig att förstå sig på de flesta människor och inse vilka som är vänner på riktigt, genuina äkta vänner utan uppsåt som ska vara där. Resten kan du skippa faktiskt, det ger dig verkligen bara dålig energi och ledsna dagar.

Oj nu svävade jag ut lite men jag brinner så mycket för personlig utveckling. Och att kanske få andra att rensa lite i livet och göra så gott man kan för att må så bra man bara kan i det livet.

Tipsar er verkligen om att göra såna här små ”date nights” med era kära om ni lever i en relation. Det är mer värdefullt än vad man kan ana. Jag som har en separation bakom mig vet vilka fallgropar som finns i en relation som går åt skogen. En av fallgroparna är att inte ta sig tiden till att bara vara ni. Det går så fort åt fel håll då…. plötsligt står man där och flera år har gått och barnen börjar bli stora. Man kanske är ett bra team på att rodda hem, ungar, livspussel och hushåll men kärleken och tiden för varandra, den kanske glömts bort på vägen?

En ”date night” behöver inte handla om mer än en middag på tu man hand, den kan man ta hemma också men då utan barn och TV kanske? Vid ett mysigt dukat bord med tända ljus och en middag man lagt ned lite tid och hjärta på. Ja men du fattar…. ❤️ Härligt som tusan.Är det någon som känner nu ”Nu ska vi börja med ”date nights”?

Bra för då har jag lyckats åstadkomma något riktigt bra med det här inlägget. 😅😇❤️

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Love Island UK, sen jobba och sen upp och baka. Dags för bakrecept hörni, ha nu en härlig lördag. Pussa lite extra på din käresta (ja om du har någon), annars pussar du lite extra på dig själv idag.

Hörs senare!

Kram Nina

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00