Mysig start på en fredag!

Godmorgon vänner!

Idag är det Fredag igen och ikväll börjar Lets Dance, ett av mina absoluta favoritprogram. Längtar verkligen! Idag startade vi dagen med riktig mysfrukost vid TV:n, man måste ju fira att det faktiskt är fredag ju och vad passar inte bättre än att starta den direkt från morgonen?

IMG_4830

IMG_4828

IMG_4826

Det blev Skogaholmstoast som ni bara måste testa! Det är så otroligt gott.

Skogaholmstoast, 2 st

4 skivor Skogaholmslimpa (funkar även med annat bröd såklart)

Smör

Skinka

Tomat

Ost

Din favoritkrydda (jag tog oregano, paprikapulver och lite grillkrydda)

Gör såhär:

1. Värm ett våffeljärn. Ha på smör på alla skivor bröd. Lägg på skinka, ta gärna 2 skivor till varje bröd.

2. Skiva på 2 skivor tomater på 2 av bröden. Krydda över tomatskivorna. Ha på ett par/tre skivor ost på varje brödskiva. Lägg ihop brödskivorna två och två och in i våffeljärnet i någon minut.

3. Linda in med lite papper så du kan hålla i toasten. Ät och njut!

Vi åt också Smoothie, min hemmagjorda granola/müsli med yoghurt, vindruvor och loka. Inte alls så dumt ska ni veta…. Till imorgon ska jag baka nytt bröd och köra samma men då kanske mer som en brunch med stekt bacon och kanske små pannkisar. Älskar ju frukoststunden och håller den gärna längre än vanligt på helgerna. Perfekt till nyhetsmorgon eller varför inte en glad serie eller film. MYS!!!

Idag ska jag stå i köket en hel del. Nya recept ska testas, både bakning och matlagning. Till lunch idag kommer tex canelloni att lagas. Till ikväll tror jag det blir tacopaj. Utanför snöar det och är riktigt urrigt så idag kör vi nog en hemmadag. En promenad ska vi nog i alla fall komma iväg på men då men tjocka jackan och långkallingarna på…. sen ska jag nog hälla upp ett bad och lyssna på någon bra bok eller podd. Med tända ljus och kanske såna där kalla krispiga vindruvor. MUMS!!!

I helgen ska vi verkligen ta tag i sånt som hängt över oss… 2 rum ska målas om. All färg än inhandlad och klar men vi har bara inte kommit till skott. Ska bli sååå härligt att få klart det. Sen ska vi göra i ordning på altanerna och kasta bråte som vi haft undanlagt. EN riktig fixarhelg med andra ord. Ska ta lite före och efter bilder tänkte jag så ni också får hänga på.

Nu ska jag sätta igång här, vi hörs lite senare vänner! Kikar du inte in mer vill jag önska dig en riktigt fin fredag och helg.

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
4 years ago

Så fint att läsa om en ”vanlig” människa med äkta känslor och vettiga tankar om det mesta. Har följt dig sedan Jesus var barn men kommenterar sällan. Bra inspiration till helgfrukosten 😋. Tack 🙏🏽

niiinis
niiinis
Reply to  Jennie
4 years ago

Men tack snälla fina! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Ingen vampyr

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x