ANNONS

Krämig kycklingpasta

/

Dags för ett smarrigt recept, detta kan jag äta hur mycket som helst av. Så otroligt gott är det! En kycklingpasta som är lika god till vardags som till fest.

Krämig kycklingpasta, 4 port

3 stora kycklingfiléer

2 vitlöksklyftor

1/2 stor röd paprika

ca 10 färska champinjoner (funkar med skivade i burk också)

2 tsk torkad rosmarin

2 tsk torkad timjan

2 tsk kinesisk soja

3 msk tomatpure

2 dl vatten

Salt och peppar

2 dl creme fraiche (jag använde havre fraiche)

3 dl grädde (jag använde havregrädde)

Pasta

Gör såhär:

1) Började med att skära kycklingfilén i mindre bitar. Skiva sedan champinjonerna i olivolja och börja med att steka dem ordentligt i ganska så het panna. Ha på salt. De ska få lite färg.

2) Ha sedan i kycklingfiléerna och låt dem steka så de är stekta rakt igenom.

2) Skär paprikan i mindre bitar och ha i den, låt den svettas med tills den blir lite mjukare. Ha i tomatpurén, soja, salt och peppar och örterna också. Ha i vattnet och låt puttra i ca 10 min. Vattnet ska reduceras (koka in).

3) Häll i grädde och creme fraiche. Låt puttra ihop i ca 5 min. Koka pastan under tiden. Blanda sedan allt innan servering.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:

Krämig kycklinggryta à la Nina

Baconinlindade kycklingrullader

Kyckling & baconpaj

Kram Nina

4
159

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00