Smördegspajer med köttfärsröra

Nu ska ni få tips på riktigt goda små pajer som är sååå trevligt att äta t ex i små portionsskålar. Fint till helgen kanske? Det blev sååå goda och Tony här hemma hade nog velat att jag gjorde många fler än vad jag gjorde, han tyckte nämligen att dom blev vansinnigt goda. Jag tänker att dessa kan vara så goda att servera tillsammans med min supergoda vitlökssås till, den kan också ligga i en liten bytta bredvid så kan man kanske doppa sina tuggor i den. MUMS!

IMG_5418

IMG_5422

IMG_5421

IMG_5424

IMG_5425SMÖRDEGSPAJER MED KÖTTFÄRSRÖRA, 4 ST

Kika gärna på mina goda köttfärsbiffar med fetaost HÄR, inspireras också av denna supergoda köttfärs & bacongratäng HÄR.

1 rulle smördeg
300 g köttfärs
1 tsk torkad rosmarin
2 tsk kinesisk soja
skvätt vatten
salt & peppar
4 dl riven ost

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen, ha i rosmarin, soja och salt och peppar. Häll i en skvätt vatten så det får ligga och bubbla ihop sig i några minuter.

2) Skär ur rundlar ur smördegen, lägg dem i botten på ugnsfasta portionsformar. Ha i köttfärsröran och toppa sedan med riven ost.

3) Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 -20 min eller tills pajkanterna fått fin färg och osten smält ordentligt.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin (så missar du aldrig några inlägg) HÄR

224
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Från förbannad till glad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x