Härliga produkter och kalas

Innehåller reklam genom annonslänkar för BOBBYS Hårprodukter

Go’kväll raringar!

Ligger här insmord med brun utan sol. Jag kör lite extra nu såhär i början av sommaren och sen brukar jag smörja ca 1-2 ggr i veckan. Gör också en ”börja om från början” någon gång i månaden. Då skrubbar jag bort allt och börjar på ny kula, på det sättet brukar jag hålla en fin bränna hela sommaren. Viktigt med fukt också, det får man inte glömma när man smörjer med BUS. Huden torkar annars ut mycket lättare med BUS så att smörja sig varje dag är ett hett tips. HÄR skriver jag om den BUS:en som jag använder.

Apropå skönhet så måste jag tipsa dig om Bobbys stora NYHET som precis lanserats och som jag fått prova nu. Säger bara wow! Jag visste iofs att den skulle vara grym, men såhär grym trodde jag inte att den skulle vara. Doften är MAGISK, och den reder verkligen ut håret hur tovigt det än är när man ska borsta det. Det som är så grymt också är att det är en produkt som kombinerar både värmeskydd och balsamspray i samma, då behöver man bara köpa en flaska så är båda i ett.

Jag använder den när jag tvättat håret och ska föna det torrt. Sedan brukar jag spraya på mina toppar varje dag innan jag borstar håret, borsten går igenom lätt och lämnar håret glansigt och fräscht. Jag sprayar också i det i håret när jag vill att det ska dofta fräscht, tvättar man inte håret varje dag är det här värsta bästa quickfixet för håret. Är jag lite småskitig i håret (försöker att tvätta det max 1-2 ggr per vecka) så använder jag Bobbys torrschampo. Bättre volym kan man inte få alltså, slår alla volymprodukter jag någonsin testat. HÄR kan du handla balsamsprayen. HÄR kan du handla torrschampot.

Vill du ha ett lyxigt paket med ALLT I ETT så har du schampo, balsam, hårspray och torrschampo HÄR!

Jaha, ikväll var vi ut till svärisarna igen. Idag fyller nämligen min svärmor år. Blev mysig fika i deras lummiga trädgård. Varje gång vi är där så hittar jag något nytt.

Idag hittade jag den här sötisen i trädgården. Satt på en pinne i en stor kruka. Deras uterum som dom byggt blev verkligen så fint, där inne trivs man kan jag säga.

Emelie, Tonys brors sambo hade bakat en rabarberkaka. Den tog slut i ett nafs och ungarna hämtade om flera ggr. Det gjorde hon bra!

Det var fotboll i trädgården efter kompis Neo åkt hem. Milo köpte en ny fotboll idag, tror det är den 147:e faktiskt. Men vad säger man då? Han spar ihop pengar och så handlar han saker för dem, då har man inte mycket att säga till om ju. Stackarn har fått såna jäkla skavsår av fotbollsskorna så han får glida runt i tofflor nu när de är som värst. Minns ni skavsåren man fick när man var mindre? Jag minns dom som igår? Helt galna för tusan! Stora vidriga blaffor som sprack och gjorde så satans ont.

Grattis-samtalen som kom in under kvällen var rätt roliga. 😀

Så mysig kväll i solen. I helgen ska det regna men fram till dess kommer vi nog få se solen en hel del. På fredag ska vi på ett litet studentfirande utomhus så då vore det ju trevligt med sol.

Hepp, dags att ta kväll på allvar här. Hoppas ni haft en fin Lill-lördag.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Supergod Hamburgare med Big Mac dressing

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x