Tjatat hål i huvudet

Godmorgon godmorgon!

Sitter på baksidan och har just njutit av frukost efter en långpromenad. Tre morgnar i rad nu så har mina promenader varit över en timma långa. Så sjukt skönt! Känslan är som när man går utomlands på något vis såhär i början när värmen kommer. Allt känns så mycket lättare, en timmas promenad känns inte som en timma t ex. Tvivlar och tvekar du fortfarande på att ge dig ut på en promenad så borde ju jag hittills ha tjatat hål i huvudet på dig. Haha…. förlåt min vän, men man vill frälsa världen när man hittat något som får en att må så himla mycket bättre!

Tajts, lite tjockare tröja och sneakers är allt som behövs.

Får ALDRIG nog! Vet ni vad jag funderat på? Jag har nämligen skrivit till campingen som ligger på den här stranden och frågat om det finns möjlighet att ställa husvagnen där med förtältet och hela baletten. Istället för att ha husvagnen på tomten så kanske vi kan ha den stå här, precis bredvid vattnet. Skulle vara härligt att bo där ibland, Milo kan kvista med kompisarna till badet och vi får vakna upp till sjöutsikt. Inte så dumt alls tycker jag….. Jag har dock inte fått svar ännu och det var ett tag sedan jag skrev, får kanske försöka igen?

Går ju en nu rutt nu och passerar ett drömmigt villaområde på vägen. Det här stället ligger så vackert så man blir alldeles matt! Alltså kolla den här vyn? Får man nog eller? Nope….inte jag. Min dröm är att få vi såhär någon dag. Med sjö eller havsutsikt. Det är något så otroligt rogivande med vattnet såhär. Magiskt fint!

Blåbär runt munnen…. alltså den här frukosten bara ÄLSKAR jag! Hemgjord granola med hemgjord smoothiebowl. Frukosten är en av de härligaste målen på dagen! 🙌🏻🥰

Hepp, dags att ta tag i arbetet på allvar. Idag ska jag bjuda dig på lite tips senare. Ha en fin dag, hörs sen.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
4 years ago

Borde verkligen promenera mer då jag inte kan springa nu pga löparknä. Men det är ju såååå tidskrävande med promenader för att dom ska ge lika mkt som lite löpning. Man ska inte skylla på tidsbrist men ja.. borta från 6 till 16.30 och sen hinner vi bara äta så ska barnen läggas i olika omgångar för att sen förbereda för nästa dag och trots att man inte gått promenaden är klockan aaaalldeles för mkt när man själv ska sova. Vill ha fler timmar!!

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Jag förstår verkligen! Mitt arbete är ju på så vis så himla bra då jag styr mina dagar själv. Är så tacksam för det! 🙏🏻🥰 Men skit i att de ska ge lika mycket under en tid då. Gå 20 min bara, det ger ju massor det med. Hoppas verkligen ditt knä läker fint! Kram

Ulrika Ställ
Ulrika Ställ
4 years ago

Kan du inte dela med dig av receptet på din frukost!? Ser gott ut😊👍🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika Ställ
4 years ago

Nästa inlägg

När man börjar tänka på allvar!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x