ANNONS

TACOS MED BRÖD (istället för Korv med bröd)

/

Halloj halloj!

Här blev det Taco-tisdag minsann. Tisdag är ju en förjädrans tråkig dag alltså så då tänkte jag att man kan ”hotta” till en gråtrist dag med lite god mat. Det där fina vädret vi blev lovade, var tog det vägen? Sommaren skulle komma tillbaka och jada jada…. vi blev blåsta kan man säga, inte sett röken av den.

Ja, men då kan man alltid förgylla kvällen med lite god mat. Temat fick bli tacos, tacos går nämligen alltid hem i vår familj. Alltid. På längden, på bredden och på tvären. Idag testade jag ett lite annorlunda recept som blev huuuuur gottigt som helst. Vad sägs om ”Tacos med bröd?”

TACOS MED BRÖD, 4 stora

4 stora korvbröd (jag köpte Brooklyn hot dog bun på surdeg från Korvbrödsbagarn på Willys)

Ca 300 g köttfärs

1 påse tacokrydda

1/2 burk Nacho Cheese DIP

1/2 röd paprika

10 kocktailtomater

4 dl riven ost (jag tog texmex ost så den skulle få lite hårdare yta)

Garnering:

Hackad röd paprika

Salladslök

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen enligt tacokryddans förpackning.

2) Lägg korvbröden i en ugnsfast form. Fyll med tacoköttfärs. Låt dom stå lite öppet.

3) Ha på hackad paprika och delade kocktailtomater. Klicka på ost-dipen på varje. Fördela någorlunda jämnt.

4) Ha på riven ost. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg.

5) Ha på hackad paprika och salladslök. Servera med lite tacosalsasås och gräddfil eller creme fraiche.

KIKA GÄRNA på andra härliga TACORECEPT HÄR.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

6
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00