Tillbaka

Godmorgon vänner!

Det blev en hel helg off från bloggen. Vi har haft födelsedagsmys med Milo och fullt fokus har legat där under hela helgen. Men, nu är jag tillbaka i vardagen igen.

Myset här hemma denna morgon…

Igår var det andra advent…. redan. Gud, tiden går alldeles för fort. Jag vill ju njuta till fullo av detta mys som råder i hela december.

Den här veckan ska jag baka julgodis och allt göttigt som saffransbullar och bröd till julen. Frysen ska fyllas så att julen sen bara kan tillbringas i mysiga kläder och man får gå fram och tillbaka till kylen och götta sig. Jag ska äta obegränsat hela julen har jag bestämt, längtar så! Haha…

Nästa vecka ska jag laga all mat så vi har det också. Vad MÅSTE ni ha på era julbord? Här hemma är julskinkan, köttbullar och Jansson ett måste. Glögg också. Och gottigt. Ja men hela julbordet såklart! HÄR gjorde jag förra året en CHECKLISTA på all julmat som kan tänkas finnas på julbordet. Den kan du spara ned och hämta inspiration ifrån om du vill.

Hepp, dags att ta tag i morgonbestyren här. 2 veckor kvar till jullov för Milo och vi alla längtar för fullt!

Vi hörs lite senare.

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Så mysigt du har det😊jag har oxå en Milo som fyller 10 år på lördag❤️Du nu när man inte får tag i kesella och ska baka lussekatter.. vad kan man ha i istället,tycker ju om att dom blir lite saftiga….

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Gör efter mitt lussebulle recept, behövs ingen kesella i den. Här är den:

https://www.niiinis.se/2016/11/16/saftiga-lussebullar/

Väääärldens bästa recept! 💛💛💛

Marie
Marie
3 years ago

Är nått knas när man ska trycka i hjärtat. När man trycker på hjärtat blir det svart men sen slocknar det direkt. Ibland blinkar det till igen men väldigt sällan. Kram Marie

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Ska kolla det med teknikavdelningen. ❤️

Nästa inlägg

Daimpepparkakor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x