ANNONS

Daimpepparkakor

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Hej igen!

När jag ändå höll på och fejjade med Milos födelsedagsmorgon så gjorde jag även dessa Daimpepparkakor! Ämen halleluja, huuuur goda! Livsfarligt, du får baka dem på egen risk. Daim Mint i är maaaaaagiskt gott alltså, HÄR hittar du billig Daim Mint. Jag beställde 15-pack och ska baka massa julgodis på det nu, kommer bli sååå smaskigt!

DAIMPEPPARKAKOR, ca 30 st

1 pkt färdig pepparkaksdag (vill du göra egen har jag ett bra recept HÄR.)

2 pkt Daim Mint (funkar såklart med vanlig Daim med)

Gör såhär:

1) Ta ut bollar ur pepparkaksdegen.

2) Hacka Daimen i mindre bitar. Platta till pepparkaksbollen och lägg hackad Daim i mitten. Forma till en boll.

3) Lägg på bakplåtspapper, tryck till med gaffel. Skjuts in i mitten av ugnen på 175 grader i ca 7-9 min eller tills de fått fin färg. Ta ut och låt svalna på plåten.

Vill tipsa om lite andra härliga produkter från Matsmart som du kommer ha stor nytta av i julbaket.

Vit bakchoklad – älskar den här bakchokladen. Perfekt i bakning och så är den så god på efterrätten Gino.

Chokladkristyr– men Gud, du måste testa att köra Chokladkristyr på pepparkakorna. Sååå gott!

Vill du testa att baka dessa BROWNIES MED FUDGETÄCKE toppade med valnötter så kan du fynda valnötter HÄR!

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00