ANNONS

Han är framme

Hej igen vänner!

Ja jag är glad att jag fick vara på jobb i Sthlm idag. Då har tankarna fått vila på annat en stund. Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer och all kärlek jag fått både här, på min Facebooksida och på Instagram. Ni anar inte hur många dm:s jag fått på Instagram, hinner knappt svara er alla. Jag försöker verkligen ska ni veta. ❤️

Fick 1000 frågor om kappan som jag hade på mig idag på Instagram, jag beställde den från Cellbes där den sålde slut typ på en gång. Har letat flera ggr efter den på nätet men den finns verkligen inte kvar. Märket är i alla fall Freequent. Så trist för ni är så många som undrar verkligen. Hittade dock en snarlik HÄR som var superfin! Just nu är det fri frakt också, tips tips.

Här knäppte jag i alla fall av två snabba bilder i en stor spegel från dagen. Gråtpåsar under ögonen som tusan, tur jag kunde gå i solglasögon ute idag. Apropå spegel. Åh vad jag saknar en stor spegel hemma. Snälla, har du tips på riktigt snygg stor spegel får du gärna tipsa mig?

Igår hade vi ju avskedsmiddag för Thedde. Han hade önskat sig Tacogratäng så det fick det bli. Den HÄR är såååå god!

Vår mittpunkt för kvällen. Vi hade supertrevligt och mysigt. Åt gott och bara umgicks och mös. Här ser det ut som han bara sitter och glor i telefonen. Det gjorde han ju såklart inte men lyckades ta bilden precis just då.

Den här killen kom hem från fotbollsträningen lagom till maten. Så kul att fotbollen verkar komma igång som vanligt igen, i helgen hade som sin första match på evigheter.

Jag gjorde bakverk efter min bok också, ni som fått boken nu vet vilket recept jag talar om. ❤️ Dom börjar hitta ut till er som förbokat nu. Blir sååååå himla glad.

Nu ringde Thedde precis, vi pratade på FaceTime. Alltså woooooow så fint det är där han bor. Kolla!

Han bor precis vid en vinodling, bergen som utsikt från sina fönster i lägenheten och tennisbanan precis intill. Såååå fint! Breathtaking som man brukar säga. Längtar till vi får åka och hälsa på. ❤️🙏🏻 Han skulle precis iväg på middag med ledarstaben i föreningen där han ska vara tränare. Så skönt att se att han har fullt upp.

Nu ska jag börja laga middag här hemma. Återigen, tack för all kärlek. Så värdefullt! ❤️🙏🏻 Betyder mer än ni kan ana.

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Så kul att allt gått bra med resan. Man vet ju aldrig i dessa tider, där länders inreseregler ändras fortare än kvickt. Jag är rätt säker på att han kommer att växa och utvecklas oerhört mycket under vistelsen i Schweiz. Vissa upplevelser säkert roligare än andra, men det hör också till livet att lära sig hur man hanterar jobbiga situationer. Det är då man får insikter om både sig själv och andra. Stort lycka till ❤️ Hoppas vi får ta del av lite uppdateringar med jämna mellanrum 🤗

Anette
Anette
2 years ago

Hej , Jag fick min bok igår och jag vill bara säga att jag är så glad att jag köpte den. Vilka vackra bilder!! och dina fantastiska recept , jag har bakat recept från dig tidigare och allt blir så bra, det blir ett bak i helgen med rabarber från din bok. Du är jätteduktig!! Tack!!

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
2 years ago

Åh tack! Nu blev jag alldeles rörd! ❤️❤️❤️

Inga-Lill
Inga-Lill
2 years ago

Vad vackert det var där sin son bor, helt underbar utsikt.

niiinis
niiinis
Reply to  Inga-Lill
2 years ago

Ja det ser ut som ett vykort. ❤️

HELENE
HELENE
2 years ago

Jag fick boken idag, den kommer användas mycket i sommar.
Så fin och så många härliga recept.:)

niiinis
niiinis
Reply to  HELENE
2 years ago

Åh så glad jag blir!

Ulla
Ulla
2 years ago

Speglar brukar man kunna hitta mycket på loppisar, och t ex Erikshjälpen. Titta in på second-hand-ställen i din närhet! Lycka till! 🙂

Img 5881.jpg

Nästa inlägg

Laxgryta

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x