ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Han är framme

/

Hej igen vänner!

Ja jag är glad att jag fick vara på jobb i Sthlm idag. Då har tankarna fått vila på annat en stund. Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer och all kärlek jag fått både här, på min Facebooksida och på Instagram. Ni anar inte hur många dm:s jag fått på Instagram, hinner knappt svara er alla. Jag försöker verkligen ska ni veta. ❤️

Fick 1000 frågor om kappan som jag hade på mig idag på Instagram, jag beställde den från Cellbes där den sålde slut typ på en gång. Har letat flera ggr efter den på nätet men den finns verkligen inte kvar. Märket är i alla fall Freequent. Så trist för ni är så många som undrar verkligen. Hittade dock en snarlik HÄRsom var superfin! Just nu är det fri frakt också, tips tips.

Här knäppte jag i alla fall av två snabba bilder i en stor spegel från dagen. Gråtpåsar under ögonen som tusan, tur jag kunde gå i solglasögon ute idag. Apropå spegel. Åh vad jag saknar en stor spegel hemma. Snälla, har du tips på riktigt snygg stor spegel får du gärna tipsa mig?

Igår hade vi ju avskedsmiddag för Thedde. Han hade önskat sig Tacogratäng så det fick det bli. Den HÄR är såååå god!

Vår mittpunkt för kvällen. Vi hade supertrevligt och mysigt. Åt gott och bara umgicks och mös. Här ser det ut som han bara sitter och glor i telefonen. Det gjorde han ju såklart inte men lyckades ta bilden precis just då.

Den här killen kom hem från fotbollsträningen lagom till maten. Så kul att fotbollen verkar komma igång som vanligt igen, i helgen hade som sin första match på evigheter.

Jag gjorde bakverk efter min bok också, ni som fått boken nu vet vilket recept jag talar om. ❤️ Dom börjar hitta ut till er som förbokat nu. Blir sååååå himla glad.

Nu ringde Thedde precis, vi pratade på FaceTime. Alltså woooooow så fint det är där han bor. Kolla!

Han bor precis vid en vinodling, bergen som utsikt från sina fönster i lägenheten och tennisbanan precis intill. Såååå fint! Breathtaking som man brukar säga. Längtar till vi får åka och hälsa på. ❤️🙏🏻 Han skulle precis iväg på middag med ledarstaben i föreningen där han ska vara tränare. Så skönt att se att han har fullt upp.

Nu ska jag börja laga middag här hemma. Återigen, tack för all kärlek. Så värdefullt! ❤️🙏🏻 Betyder mer än ni kan ana.

Kram Nina

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00