Sandwichtårta

Hej och hallå!

Kan säga att vi hade en skapligt nöjd kille hemma idag, det vankades nämligen Sandwichtårta till efterrätt på frukosten. Ja men det är väl sen gammalt, efterrätt serveras ibland till alla dagens mål. Som frukost. Haha! Älskar’t. 👌🏻❤️ Denna goding har ni säkert inte missat. Hade det inte varit för jag var allergisk mot nötter så hade jag vräkt i mig den här tårtan, den är så galet galet härlig. Den här är busenkel att svänga ihop och sådär somrigt jäkla skitgod alltså. Älskar man sandwichglass kan jag nog sticka ut hakan och säga att detta måste vara den godaste tårtan som finns.


SANDWICHTÅRTA, ca 10 bitar

12 st sandwichglassar

1 dl Nutella

5 dl vispgrädde

Jordgubbar till garnering


1) Lägg 4 stycken Sandwich på rad bredvid varandra. Bred på ett rejält lager med Nutella.


2) Lägg på ytterligare 2 likadana lager med Nutella på varje. Vispa grädden, lägg i spritspåse och spritsa sedan kanterna först och främst. Det går givetvis bra att också bara bre på grädden.


3) Spritsa hela tårtan uppepå. Tjoffa sedan jordgubbar i mindre bitar och fördela ut dem över tårtan. Jag dekorerade även med några myntablad.

Här kan du följa mig:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

66
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
3 years ago

😋😍🥰

Nästa inlägg

Magisk stund!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x