Beställning från Matsmart

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Piuh! Just plockat upp min beställning från Matsmart. Så tungt, köpte flera plattor med bubbelvatten så det var tunga lådor att kånka runt på idag. Ni är många som tycker det är kul och se vad man beställer så jag tänkte visa dig.

Något som jag alltid försöker ha hemma är choklad. Ja inte bara för att äta på… hehe…. Utan också för att baka på. Den här chokladen är sååå god och den funkar utmärkt att t ex smälta. Ljus choklad och vit choklad är dom jag oftast beställer. Beställer jag någon av de andra sorterna blir det kaos, ja men så sjukt goda så vi kan inte ha dom hemma. Jag och Tony blir som besatta och äter tills det är slut. Alltså den här med Biscottikakor och karamellfyllning i, på riktigt…. Vi slukade alla 5 på en dag! 🤣

Linserna är påfyllda! Jag drar nog nästan 4-5 såna här tetror i veckan. Perfekta att göra nyttiga veganska luncher på. Kolla in min vego krämiga linspasta, på riktigt så skulle jag kunna leva på den för alltid. Tröttnar aldrig! Den här krämiga linssoppan med ett gott vitlöksbröd till, smäller av!

Blev så nyfiken på det här superpulvret från Renée Voltaire. Hört så galet mycket gott om just spirulina. En antioxidant som är proppfull av betakaroten (stärker immunförsvaret bl a), är järnrik, full av protein, bygger upp bakteriefloran i magen (som förhindrar magsjukor och stimulerar matsmältningen), detoxifierande ämnen, hjälper till att driva ut tungmetaller osv. Så den här ska få hoppa i mina dagliga smoothies fr o m nu.

Men hallå! Bästa påhittet ever. Perfekta att slänga i väskan och grabba när man är sugen. Nyttiga fruktbollar som var sååå goda! Såg att dom hade storpack HÄR också. Måste helt klart beställa i storpack nu. Det här blir mitt veckogodis till TV:n på kvällarna nu.

Vätskeersättning i stora lass! Har alltid det hemma. Tränar jag mycket så är det perfekt, blir någon magsjuk är det perfekt, har jag helt glömt att dricka en dag kan jag ta en till maten på kvällen. Tycker dom är goda också. Här följer också värsta bästa bakistipset:

Ska du på en rejäl fest eller middag där du vet att det kanske blir lite för mycket alkohol. Ta 2 i ett stort glas med vatten innan du åker, ta 2 i stort glas när du kommer hem, ta 2 när du vaknar på morgonen. Detta funkar klockrent på mig och Tony. Reducerar huvudvärk och bakiskänsla.

Fyllde på godsakslådan i skafferiet till helgen. Ok, köp inte dessa om du inte är beredd på att äta upp allt på en gång. Så sjukt goda! Chokladdränkta salta pretzels.

Milos favoriter från Milka, Choco Cookies och OREO ägg. Torrostade & saltade mandlar är sååå gott, tål ju mandlar lite dåligt men ibland kan jag inte låta bli. Får stå ut med lite kli…. 🙈

Ekologisk Tacosås till fredagstacosen. Jag äter alltid mild medan Tony föredrar den starka. Ibland kör vi medium men jag gillar verkligen inte starkt på tacos. Den här innehåller ingen tillsatt socker. 🙏🏻

Tänkte äta hemmagjorda hamburgare i veckan och beställde sånt här bakkit för att göra Briochebröd. Man tillsätter bara vatten, jäst och smör. Hoppas dom blir sådär härligt goda som briochebröd brukar vara.

Ja det var lite av det som beställdes denna gång. Jag ÄLSKAR Matsmart, blir glad på riktigt när kartongerna dimper ned här hemma. Älskar att man får allt hemkört, behöver inte hämta tunga kartonger på ICA. Dock så skulle jag behöva ha ett större skafferi…. 😀 Just nu får du 12% rabatt på köp för minst 400 kronor.

Hepp, dags att fortsätta med dagens ”to do” list. Veckans matsedel kom aldrig in igår så den kommer sent omsider in idag istället. Kanske något att hämta inspiration till resten av veckan som är kvar.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
2 years ago

Vår matsmart beställning. Delar vi upp
har en del i skafferiet resten har vi i en rejäl kökssoffa som rymmer mycket.

niiinis
niiinis
Reply to  Carola
2 years ago

Men gud vad smart! 👏🏻🥰

Camilla
Camilla
2 years ago

Så kul att se vad ni har handlat på Matsmart det gillar jag, samma i mataffärer det är kul att se vad folk kanske ska äta 😉
Jag har själv gjort en beställning från Matsmart i dag 👍 förr hade de en lägre summa som man kunde handla för tror det var 150 kr. Nu har det höjt det till 250 kr och är man då som jag själv så blir det ibland svårt att komma upp i den summan.
Men nu handlar jag bara där när de har Pepsi Max på burkar så slipper jag släpa det från affären till 3:e våningen, pust och stånk.
Beställde 50 burkar idag och med hemleverans, superbra. Har nämligen slitit med det en gång upp för trapporna och trodde aldrig att jag skulle komma upp för trapporna 😉

Nästa inlägg

SVENSKA POWERKVINNOR

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x