Orons orosdag och lättnadens lättnad!

Img 1106.jpg
Annonslänkar genom reklam för Cellbes 

Godmorgon raringar!

Älskar att det redan är ljust och klicka. Är inte ens kvart i sju. Torsdag redan, denna veckan gick snabbt. Vi har haft en sån där ”fullt upp” vecka med kalendrarna fullbokade hela veckan. Än är det inte slut heller. Igår hade jag en lite tuffare dag, eller lite tuffare….jag mådde rätt piss om jag ska vara helt ärlig. Jag hade nämligen undersökning av min pigmentfläck inne i ögat igår. Jag skrev om min oro kring det för ett år sedan, det inlägget kan du läsa HÄR. Den där oron kring det har såklart gnagt lite till och från under det här året som gått men mestadels har jag klarat av att lägga den där oron åt sidan tack och lov.

Men så kom kallelsen och det var ju som att bli inkastad i ett svart hål. Nervositeten kom i samma sekund. Har tänkt flera ggr att jag skulle boka om tiden men det skulle ju vandra vara att skjuts upp oron. Så igår var det dags att gå på undersökning för att se hur den där fläcken betett sig, hade den förstorats något? Jag var så pissnervös när jag satt där i väntrummet så det var inte klokt. Brukar ju ta med mig Tony när jag vet att jag kommer vara paniknervös men man fick inte det pga covid.

Hortensiorna såg såååååå äkta ut! Tips tips, måste åka och handla mer idag tror jag.

Förmiddagen spenderades hemma med ihärdigt jobbande för oss båda. Han på kontoret och jag i köket. Jag hade ju inte tid förrän 15.15 så nästan hela dagen behövde avklaras innan min läkartid. Vi tog en lunch på stan och sen åkte vi till Rusta. Jag behövde köpa matlådor, sen är det omöjligt att besöka Rusta utan att få med sig något annat hem. Jag ÄLSKAR Rusta. Önskar att jag inte hade haft en otålig karl med mig för då hade jag gått runt och bara kollat i lugn och ro och såklart handlat. Får se till att inte ha med mig honom nästa gång, haha…. La ju faktiskt ut en förfrågan om ni ville se när jag gör en makeover på något rum med bara saker från Rusta. Tror att 89% ville se det så det kommer! Ska bli så kul! Tänkte ge mig på uterummet nämligen, passar väl jättebra nu till våren.

För att slå ihjäl ytterligare lite tid så åkte vi ned till hamnen och satte oss. Vi tog Milos typ pulkaplatta som legat i bakluckan hela vintern och så en fake fårskinnsfäll och satte oss på. Solen värmde så galet mycket. Det var så lugnade och mysigt att sitta där. Hade på mig mina nya jeans som jag bara storgillar, alltså wow vad dom satt som en smäck. Massor med stretch, perfekt längd när man vill ha dem lite kortare. Åh, dessa kommer bli mina ”go to” jeans hela sommaren.

Blus HÄR // Jeans HÄR

Jeansen passar till både klackar, sneakers och mina Converse som jag typ bor i nu. Blusen var en love love love at first sight blus. Älskar mönster och färgerna var sååå fina. Passar perfekt till jeans.

Sedan blev det dags att ge sig av mot ögonläkaren. Man får alltid såna pupillförstorande droppar när man ska undersökas såhär. Positivt var att jag hade ganska så bra syn med mina linser i. Trodde att jag typ inte såg nånting. Sen får man ta ut linserna, får dropparna och göra massa fotograferingar på ögonen sen får man sitta och vänta i väntrummet. Pupillerna blir större och större. Obehagligt om du frågar mig, det känns som man får innan flera kilo ljus i ögonen samtidigt ungefär och som om man tokstirrar. Solglasögon är det enda som hjälper mot det.

Fick vänta länge på läkaren som tydligen var fullbokad. Väl inne hos honom så sa han nästan på en gång: Din fläck har inte förändrats nånting. Den är dessutom liten och helt platt vilket är extra bra. Mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstet av lycka. Grejen är bara att den sitter väldigt nära gula fläcken så jag kommer behöva fortsätta med dessa besök en gång per år för att vara helt säker på att den inte förstoras. 5 år trodde han innan man kan släppa det helt. Jag var så himla glad och lättad efteråt.

Vi åkte raka spåret och hämtade Milo efteråt och sen var jag på ICA Maxi i solgalsögon. Ni som läser här och såg mig, jag har inte fått hybris, jag hade bara väldigt stora pupiller som gjorde förbaskat ont i denna upplysta matvarubutik. 🤣😎 Sen ut mot svärisarna för att överraska dom på deras 49:nde bröllopsdag med lite blomster och prinsesstårta som min svärmor älskar!

Efter ca 5,5 timme började sen pupillerna att bli sig själva igen. Det tar mellan 2-6 timmar för dem att minska. Några 2 timmar tar det då rakt inte, inte för mig. 😇

Jag var så lättad igår kväll så jag blev speedad nästan. Var vaken länge och gick inte till sängen förrän 22 vilket är assent för att vara mig såhär års. Längtar till våren kommer ordentligt för då kommer mitt normala liv med normala sovtider tillbaka. Längtar!

Hörni! Dags att ta tag i dagen här. Önskar dig en riktigt bra torsdag. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

108
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
2 years ago

Sånt skönt besked! 🙏😘
Du är alltid så snygg och fixad och har fräscha kläder. Själv har jag svårt att ta mig ur mina ’pandemikläder’ (=träningsbyxor och fleece) 😄
Idag ska jag i alla fall, äntligen, till frissan och göra nya slingor och klippa, 6 veckor senare än vanligt pga sjukdom.
Önskar dig en härlig dag 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
2 years ago

Äsch då, du ska veta hur ofta jag hasar runt i mysisar jag också. Men ibland tar jag mig faktiskt i kragen och bara skärper till mig. Jag måste, annars fastnar jag i mysträsket.

Hoppas du får en mysig dag med frissa och allt! 💕

Åsa
Åsa
2 years ago

Skönt med ett lugnande besked ❤️. Känner igen oron 😢. Shit jag kollade snabbt på dina jeans och tänkte , udda med olika färg på benen det ena ljusare och andra lite mörkare / svarta 🤣. Supersnygga 👍

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

😂😇❤️

Malin
Malin
2 years ago

Måste ha varit otroligt jobbigt att vänta på besöket. Men så skönt att det var oförändrat!
Jag vet precis vad du menar med ögondropparna. Har diabetes och får gå på ögonbottenfotografering varannat år. Och samma här, pupillerna går definitivt inte tillbaka på bara två timmar. Ja, Rusta är verkligen toppen! Ha en fin fortsatt dag! ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
2 years ago

Ja visst går ni med diabetes och kollar ögonen regelbundet också? ❤️

Eva
Eva
2 years ago

Klicka på länken till jeansen och det kommer upp men man kan liksom inte klicka på att beställa🤔 finns ingenstans att välja storlek och lägga i varukorg. Är det jag som gör nåt fel eller är dom slut😢
Såg så sköna ut. Älskar dina klädtips😍

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
2 years ago

Klicka ned sidan med cookies så hittar du beställningsraden där du kan beställa. 💕

Img 0607.jpg

Nästa inlägg

Pollykakor

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x