Äntligen Fredag

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam i ett samarbete med Under Your Skin
Godmorgon vänner!
Det är Freeeeeedaaaaag, det nalkas helg och här kommer vi kicka igång denna Fredag med jobb och helgpepp. Jag är så pepp för imorgon kommer ”Mellan” hit. 😍 Så glad, han fattades när han åkte härifrån så nu när han kommer tillbaka kommer vi känna oss ”hela” igen, i alla fall till en viss del då det alltid saknas en som bor i Schweiz. Han har med en hel resväska med saker till oss, bl a så har jag genom honom köpt höstkläder där hemma. Igår åkte han och shoppade åt mamsen minsann, så gulligt. Skickade bilder på olika outfits och så fick jag bara välja och vraka! Vi förbereder oss ju för höst här också. I November brukar hösten trilla in här i södra Spanien så nu måste jag ju förbereda en liten höstgarderob. Har med mig en del men fick av förklarliga skäl inte med mig så mycket. Så igår t ex så hittade jag årets finaste kappa! Älskar kragen, älskar att det är ullblandning och att den har dolda knappar.
Föll som en fura när han skickade den här bilden till mig! 😍 Fanns i svart också men jag köper alltid svart, så denna gången fick det bli denna murriga färg. Kappan hittar du HÄR.
Kjol HÄR // Tröja HÄR Blev helt frälst i det här fina setet också! Det fick också följa med hit. Ångrar nu att jag inte köpte de ursnygga bootsen jag hittade på Zara igår, de hade passat perfekt till den här mysiga outfiten.
Den här härliga ponchon fick också följa med, åh jag tyckte den var så himla fin! Finns HÄR. Så mysigt och ta på sig de urrigare dagarna. Älskar såna här plagg.
I förrgår, efter Milos padelträning, så var vi och storhandlade på Alcampo. Världens bästa affär om du frågar mig. Där finns allt och så finns det lite mer än allt, typ så.
Köttdisken, nötköttsdisken är väl 30 meter lång. Sen är fläskköttsdisken lika lång på andra sidan. Enorma mängder att välja på. Vi var där när klockan var vid 20 och det var så mycket folk.
Det finns massor med olika socker att välja på. Här stod jag och valde på muscovadosocker som är så gott till bakning. Intenso och Suave, intensiv och slät…. Ja vad nu betyder? Antar att den smakar mer den mörka.
Muscovadosocker använder jag t ex när jag bakar dessa ”Cookies in a Jar”, recept HÄR. Tips tips om du vill ha med dig en härlig gå bort present är att göra en sån här ”Cookies in a jar”.
Jag har hittat livets godaste koffeinfria kaffe som jag själv brygger. Det finns säkert 20 olika sorter av bara koffeinfritt kaffe? Så inte bortskämd det från Sverige så det är ju ren och skär lyx! Just det här kaffet känns lite dyrt. Detta är en liten förpackning som jag ändå betalar 30 spänn för.
Blev en hel hög med varor, varje gång man går in ska man bara handla lite och så kommer man hem med en korg full upp till taket. ☺️
Blev så glad för paketet jag skrev om sist kom fram igår! Nej men Happy day, det funkade till slut. Nu har jag fattat hur jag måste skriva vår adress för att detta ska funka. Hoppas jag…. Kan säga att ett hus ca 300 meter från oss fått en del paket sen vi flyttade hit. 😂
Nu kom detta fina PR-utskick till mig. Ska bli så spännande att testa. Detox för ansiktet också. Cant wait och se hur detta kan göra samma underverk för ansiktet som för håret. 100% naturliga ingredienser för torr och känslig hud. Fungerar som detox för ansiktet där man använt produkter med parfym och silikoner, tror knappt jag använt annat? Tips till dig som har fet hud, testa produkter som är till för torr hud, brukar göra underverk, ansiktet producerar extra mycket talg när den är torr vilket ofta gör att man känner sig fet, och då är du inte det. Så knäppt! Du kommer väl ihåg min rabattkod Nina20 på Under Your Skin, dessa krämer lanserades igår vet jag och du hittar dom HÄR, rabattkoden gäller för dom också. Nu ska jag fortsätta jobba vidare här. Vi hörs sen. Ha nu en alldeles ljuvlig Fredag och helg. Kram Nina
70
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2761.jpg

Nästa inlägg

Jag tror att jag läker på något vis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x