Morgonrutiner jag mår bra av

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Morgonrutiner

Ja men ju mer jag håller mig till mina rutiner desto bättre mår jag, det har jag verkligen märkt. Det är lätt att ramla ur sina rutiner och strunta i vissa saker men jag vet ju att jag snabbt ska ta tillbaka dom, då mår knopp och kropp som bäst.

Min sellerijuice är en av dem. I 2,5 år har jag druckit sellerijuice på morgnarna, på tom mage. Om du klickar HÄR så kan du läsa massor om vad denna juice gjort för mig. Allt började med flera års problem med magen, stod inte ut till slut. Kunde inte leva normalt pga min mage. Men när den här gröna saken kom in i mitt liv så förändrades allt.

Jag kan variera frukosten en del, det som jag oftast äter till vardags är en smoothie som jag gör på bananer (2 st), blåbär (ca 2,5 dl) och dadlar (2-3 st). Denna häller jag i en skål och äter med antingen min granola (recept här) och färska blåbär eller jordgubbar, eller som här snabbt med glutenfria havregryn bara. Mättande och gott. Perfekt om du t ex vill undvika mjölkprodukter och gå i dig med frukt. Sen dricker jag oftast kaffe till. På helgerna släpper jag loss totalt när det gäller frukost. Älskar ju våra stora frukostar vid TV:n på helgmorgnarna. Bästa!

Något som jag också mår bra av är härlig nypressad juice, jag brukar pressa i allt möjligt. Men det som jag tycker är godast är äpplen, apelsiner, morötter, citron och ingefära. Alltså den juicen är såååå god. Pressar så jag har typ en liter och så ställer jag den med lock i kylen. Tips om du har frukt som börjar tappa stinget, gör juice på det istället för att kasta det. Detta dricker även Milo, han har jag lite svårt att få i tillräckligt med frukt och grönt, då är färskpressad juice perfekt.

Såhär såg det ut i morse. Varje morgon så försöker jag också komma ihåg eye-patches. Låter dem sitta på i ca 15 min, ibland upp till en timma. Beror lite på vad jag gör och så. Varierar dom mellan ca 3 olika, fått för mig att det är bra att variera. Just dessa är på kampanj just nu, klicka HÄR. Dessa är återfuktande, uppiggande och utslätande. Jag märker stor skillnad på att använda dessa.

Går jag sen ut och går eller till gymet så har vi en perfekt morgon skulle jag säga. Att hålla i dom rutinerna, ja då har jag nog fått den bästa starten på dagen. Vem älskar inte en bra start?

Nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
1 year ago

Tack för tipset om Miranda. Har pratat med henne idag och det va helt otroligt❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
1 year ago

Åh vad roligt att du fick en fin upplevelse! Ja men hon är faktiskt helt fantastisk.❤️

Img 1915.jpg

Nästa inlägg

5 goda mellanmål

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x