Fredagslistan

Godmorgon Fredag!

En efterlängtad Fredag efter en rätt händelserik vecka ska jag säga. Ibland händer ingenting och man känner nästan att man har vääääärldens tråkigaste liv, sen händer plötsligt allting. Ska försöka sammanfatta veckan här nedan och också berätta om gårdagen som var allt annat än kul att vakna upp till. Fy fasen alltså…. Skrämselhicka de luxe!

FREDAGSLISTAN

Humör idag?

Lättad och lite trött men vid gott mod. Gårdagen var nämligen allt annat än kul. Berättar mer längre ned.

Dagens planer:

Jobb och jobb som för de flesta andra, ska också handla för helgen. Handlade igår men fick typ inte med mig så mycket till helgen ändå. Vill ju fylla kylen med gotta liksom. Sedan ska jag städa undan lite, Robo-Sugbritt ska få jobba också. Ska också inhandla en fredagsbukett, det var verkligen längesen. Kom på att jag saknar den där vasen så mycket, Tony drämde den i golvet förut och jag är typ fortfarande ledsen över det. Mer då? Det ska lagas goda fredagspajer idag minsann, hoppas kunna ge dig recept under dagen.

Helgens planer:

Milo har fotbollsmatch imorgon, det ska vi såklart titta på. Lördag kväll om jag håller mig vaken ska vi kolla mello. Sen ska Milo ha kusinhäng på Söndag, själva får vi se vad vi hittar på då? Älskar öppna Söndagar att hitta på vad man vill.

Vad gjorde du förra året den här dagen?

Hade just varit ute på min första långa promenad efter covid. Minns att det var jobbigt att komma igång igen, det kom liksom tillbaka hela tiden. Sen bakade jag mina nyttiga banankakor, kan äta en hel plåt rakt av. Du måste testa, finns HÄR.

I väntrummet hos tandis.

Vad var det jobbigaste som hände i veckan?

Jo men usch, Tony har haft problem med en tand. Och jag vet inte hur era karlar är men min karl drar sig alltid för sånt där och säger att det kommer ordna sig och bli bra. Jag var på om att han skulle gå till tandis men nej, jag väntar och ser hur det blir imorgon fick jag till svar. Jaha, vad hände då?

Igår morse fick jag en chock när jag tittade på honom. Halva ansiktet hade svullnat upp. Så jäkla läskigt, fy fasen! Jag som är så orolig av mig började som vanligt måla upp skräckscenariot i mitt huvud. Tony har nämligen i hela sitt liv haft lätt att få blodförgiftning, ja resten kan ni räkna ut själva.

Som tur var så fick han tid redan efter någon timma så vi kunde åka mot Uppsala. Han hade tappat känseln på vissa ställen i ansiktet. Så läskigt! Fy fasen…. Satt där i bilen och tyckte synd om karln samtidigt som jag ville skrika åt han att han ska lyssna på mig, ja men ni fattar den dubbla känslan.

Han hade fått en så svårt inflammation i en tand så den hade gått upp i halva ansiktet. De fick punktera kinden inifrån och dra ut tanden. På något sätt hade det blivit en abscess som fastnat mellan rötterna på tanden, skitläskigt ju. Som tur var fick dom ut den och abscessen släppte. Nu är det penicillin i 1 vecka för att se så infektionen går tillbaka. Han mår mycket bättre redan idag.

Den här bilden är från igår kväll. Svullnaden hade börjat lägga sig men fortfarande en väldigt skum kind. Jag var i alla fall så lättad igår kväll när allt var över.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Att jag fick med mig Mellan på ett roligt event på Vanity Clinics. Så himla intressanta behandlingar dom har alltså. T.o.m. en behandling för inkontinens och våra fiffis. Jättefina lokaler i h otroligt trevlig personal, kände mig väldigt trygg där på en gång. Ska helt klart testa behandling hos dom.

Berätta om något mysigt som blev under veckan?

Måste säga vädret här! Solen har visat sig från alla håll och kanter i veckan. Det gör ju att man vår värsta vår-myset i kroppen ju. Man vill inget hellre än plocka fram vårmyset på altanen och sätta sig och mysa med en varm filt och kaffe.

Helgens Tips:

Rensa! Det ska jag göra, på tur står tvättstugan. Alltså min akilleshäl i livet är den förbaskade tvättstugan. Jag får liksom ingen ordning där för tvätten är ständigt i taket. Så mitt tips i helgen blir rensa, för den känslan som följer när man rensat…. Ja det finns inte mycket som slår det. Hoppas kunna ge dig lite före/efter bilder på det nästa vecka.

Helgens tips på något gott:

Gör egna chili-cheese, busenkelt och farligt gott. Helst till en iskall öl eller ett glas bubbel. Bara köpa minikrustader o h den här mjukosten från kavli. Har recept och tillvägagångssätt HÄR.

Nu får jag önska dig en skön Fredag min vän! Hoppas du är vid gott mod och går in med en skön känsla i helgen.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

84
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
1 year ago

Hej. Jag är förvånad att du skrivit så lite om ert Spanienäventyr. Kanske ditt ryggonda tog över så mycket. Trevlig helg, kram Agneta

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
1 year ago

Förvånad? Ja 3 månader av 4 var ett helvetet så det kan ha varit en av orsakerna, hände liksom inte så mycket mer än att jag hade helt fruktansvärt ont. Jag uppdaterade bloggen nästan varje dag ändå så det är bara att gå tillbaka och läsa om tiden när vi var i Spanien. Trevlig helg till dig med. 🌸

Helena
Helena
1 year ago

Fy vad otäckt! Stort krya på till Tony!
Hoppas ni får en toppen helg!
Kram ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
1 year ago

Tack fina. Detsamma till dig! ❤️

Martina Gårdman
Martina Gårdman
1 year ago

Fy vad jobbigt!!
Jag kan inte se nåt innehåll alls från dig på din insta? Har du blockat mig 😪
Trevlig helg❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Martina Gårdman
1 year ago

Har inte blockat dig, du var i alla fall inte bland dom jag blockat…. Ja om du nu heter samma på Instagram som här. Trevlig helg! ❤️

Agneta
Agneta
1 year ago

Menade sen ni kom tillbaka. Reflektion om tiden. Ok, jag vet att bloggar inte är en öppen dagbok utan vi får en inblick av ert liv.Förlåt om kommentaren var kränkande.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
1 year ago

Nej det var den absolut inte. Bara att jag blev lite förvånad att någon var förvånad över varför jag inte skrivit om Spanien för det har jag ju. Bara att det kanske inte var lika rolig läsning som det hade kunnat vara med tanke på att jag skadade min rygg så svårt. Finns liksom inte så mycket att berätta om det. ☺️

Maja S
Maja S
Reply to  niiinis
1 year ago

Hur skadade du ryggen? 💕

niiinis
niiinis
Reply to  Maja S
1 year ago

Kan tyckas vara en bagatell men min rygg gick sönder av en tung varukorg i affären som höll på att välta som jag försökte parera, det small till och jag fick diskbråck på 3 diskar. Enligt läkaren så trodde han det var en gammal skada där droppen liksom var den här kundkorgen. 💕

Mari
Mari
1 year ago

Har du verkligen läsare som du måste blogga? tycker inte jag läser kränkande eller elaka kommentarer där, eller är det frågor du inte orkar svara på? Själv har jag faktiskt en men med risk för att bli blockad så får det vara tror jag.
Aj aj hoppas han har det bättre nu din man 🙏.

niiinis
niiinis
Reply to  Mari
1 year ago

Har blockat några på Instagram, ni som följer ser ju inte dm:s, här på bloggen kan man inte blocka någon. Finns väl ingen anledning och blocka dig för den här kommentaren. Om det är frågor jag inte vill svara på så svarar jag inte, så enkelt är ju med det.

Nästa inlägg

Godaste Prinsessrulltårtan

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x