FREDAGSLISTAN & nudelvåfflor

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex
Goddagens vänner!
Hur känner ni er? Är ni superpepp på helg tro? Det är jag, omg vad jag är pepp på helg. Har så mycket energi idag, vet inte om det beror på rullmassagen. Men det är en sååååå härlig känsla! I love it!

FREDAGSLISTAN

Humör idag?

Jo men energifylld och glad! Vi har varit och tränat på morgonen och tagit en bastu efteråt. Så fredagspepp!
Min fina svärmor! 🤍

Dagens planer:

Jobb, sen ska vi åka och handla. Ska handla fredagsbukett och också en bukett till mina svärisar som firade 50 år som gifta igår. Ska åka ut med den till dom också. Sen ska vi plocka och städa lite här hemma och ikväll blir det något gott att äta.

Helgens planer:

Imorgon ska vi till Sthlm och hänga hela dagen och kvällen. Vi ska ha en ”hänga med Milo” dag så vi har fixat en kul dag för honom tillsammans med oss. Ska bli så mysigt! Både han och vi är pepp, det gör mig glad med tanke på att tonåringar får man sällan med sig som man vill längre.

Vad gjorde du förra året den här dagen?

Hade en lättnadens dag, hade nämligen varit så oerhört orolig för en undersökning som höll på att äta upp mig inifrån. På bilden satt jag och fattade utanför undersökningsrummet. Du kan läsa inlägget HÄR.

Vad var det jobbigaste som hände i veckan?

Ingenting har varit jobbigt på det sättet, men om man nu måste komma på något så kanske det var lite förbannade att vintern kom tillbaka. Vi trodde våren var på gång men icke sa Nicke. 😊
Synd att min fina mamma blundande på den enda bilden jag tog.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Vi var och åt lunch och fikade med mamma & pappa i Onsdags. Alltså vi skrattar alltid så mycket ihop när vi umgås. Pappa & jag skrattar oftast så vi gråter och blir helt illröda i ansiktet båda två (verkar vara han jag ärvt den ådran av). Jag skrattar ju väldigt mycket i mitt liv, en härlig egenskap om jag får säga det själv. ☺️ Det var en härlig händelse den här veckan.
Klänning HÄR
Klänning HÄR
Klänning HÄR
Klänning HÄR

Berätta om något mysigt som blev under veckan? 

Att jag fick lite egentid efter mötet igår och kunde prova lite klänningar. Ibland gör jag så att jag tar med mig kläder in i provrummet som jag kanske inte annars skulle prova. Kan säga att det är dom kläderna som brukar bli favvisar! Här tog jag med 5 klänningar bara i farten och jag tyckte faktiskt om precis alla. Älskar och gå runt och strosa själv om man har tid och ingen stress….

Helgens Tips:

Det ska vara mycket sol i landet i helgen såg jag, om du bor där det är sol så gå ut och njut. Klä dig efter väder och tillbringa tid ute. Det finns få saker som är så mysigt som att komma in efter att man varit ute när det är kallt och sol. Koka te och fika något gott, men huuuuur mys?

Helgens tips på något gott:

Ska du vara ute och flänga mycket o helgen kanske du behöver ett tips på något snabbt & gott till lunch? Dessa nudelvåfflor blev över all förväntan! Du måste testa.

NUDELVÅFFLOR, ca 6-7 stycken

250 g äggnudlar 1 grönssaksbuljong 3 ägg 1 purjolök 1 tsk vitlökspulver 1 tsk paprikapulver Salt & peppar Gör såhär: 1) Koka äggnudlar enligt anvisningarna, ha även i en grönsaksbuljongtärning. 2) Blanda hackad purjolök, ägg och kokta äggnudlar. 3) Olja eller smöra våffeljärn och grädda våfflor. Servera med creme fraiche, rödlök och dillvippa. Vill du lyxa lite extra så ha på lite handskalade räkor också. Nu ska jag fortsätta här, vi hörs sen igen! Kram Nina
46
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
11 months ago

Jag och min mamma är väldigt nära vänner. Bor grannar och vi har alltid umgåtts. Men hon blev akut sjuk för 8 dagar sedan och avled 6 dagar senare. Så nu är det 1 vecka sedan jag förlorade henne. Blott 69 år gammal.
Ta tillvara på varje tillfälle ni har med era nära och kära. Jag har gått sönder totalt inuti.
Jag hade en tjejresa inbokad sedan länge med mina 3 vänner till Florida 3 dagar efter mamma gick bort.
Hela min familj stöttade mig att jag ändå skulle åka.
Så nu sitter jag här i Florida och känner min mammas närvaro. Hon hade sett fram emot så mycket att jag skulle åka iväg.
Ta tillvara på varenda sekund med dom ni älskar. Man kan aldrig visa för lite kärlek och uppskattning.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
11 months ago

Jag beklagar verkligen! Så otroligt sorgligt. Massor med kramar till dig och hoppas din vistelse i Florida blir så bra som den kan bli. ❤️

Ps: Jag är säker på att mamma är med dig.

Nästa inlägg

Rullmassage och godaste Chiapuddingen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x