Torsdagstipsen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Torsdagstipsen

Här kommer något nytt som jag tänkte kicka igång på bloggen, tänker att jag kommer med lite härliga tips. Du får gärna önska tips också så kanske jag får med det till nästa vecka. Tipsen kan handla om allt mellan himmel och jord höll jag på och skriva. Skönhetstips, mat, snacks, bakning, mode, inredning, saker att göra…. Ja men you name it.

Here it goes!


Brun utan sol HÄR // Vante HÄR

Våren glider in med stormsteg. Kanske tror man inte det men jag har minsann sett små tecken på det i min trädgård. Sååå pepp! Med våren och lite varmare väder kommer också de där stunderna när man råka se sina ben. Mina är genomskinliga, jag lovar. Men som du ser så råder man bot på det med vääääääärldens bästa Brun utan sol. Inget slår den här, inget! Ever! Ni är jättemånga som skrivit till mig att den är toppenbra och tackat för tipset, blir så glad när man får sån feedback. Jag underhåller min bränna med att smörja ca 2 ggr/vecka när jag väl byggt upp brännan.


Backapplicator HÄR

Sen har jag världens bästa tips som jag fått massor med användning av. Ryggapplikator för Brun utan sol. Men hur bra? Du behöver inte fråga någon om hjälp, jag som oftast smörjer mig direkt efter duschen och ingen är vaken då. Perfekt med den här bara, blir nästan hur lång som helst och jag får till det riktigt jämnt, samma material som handsken på applikatorn. Grymt bra! Bonus att det även sitter en exfoliator på så du kan exfoliera ryggen också innan BUS.


Bergamottdoft HÄR // Bomullsblomma HÄR

Tips till Fredagsstädningen imorgon! Eller rättare sagt efter man städat eller om man bara vill fräscha upp ett rum, eller ett plagg. Dessa fungerar nämligen till båda. Fräscha upp kläder, sängkläder, gardiner, väskor, skor osv. Ääääälskar och har alltid hemma. Bomullsblomma doftar magiskt härligt, älskar den doften så mycket. Doftar nytvättat, perfekt att bara spraya på kläderna om de t ex legat i en väska och känns ofräscha. Eller bara spraya i sängen när man bäddat så känns det plötsligt lite nytvättat igen. Den doften finns i olika storlekar. Bergamott doften till HONOM använder jag på mig själv ibland, fresh som tusan. Fräschar till Tonys kläder i ett nafs. Kika gärna på alla olika dofterna HÄR.


Sporttvätt HÄR.

Tipsar vidare om denna tvätt, min är just slut (har beställt ny) så tog en gammal bild. Den här är sååå bra. Perfekt till t ex träningskläder som ibland fortfarande efter tvätt kan kännas lite surdoftande under armarna och så. Det försvinner helt med SPORTTVÄTT. Så grymt bra!


Favoritdoftljuset HÄR

Hur mysigt när man har nystädat på fredagen att tända doftljus och njuta av sitt fina hem. Dröm om du frågar mig! Det här doftljuset är ett av mina favvisar. Doftar lyxigt, som en härlig hotellfoajé eller en lyxig butik. Älskar doften! Apropå beskriva dofter…. Det är lite min specialitet. Tänker att det beror på min kreativa hjärna kanske?


Molton Brown Bath & Showergel HÄR

Den här har jag köpt till Tony. Alltså jag säger bara såhär. Köp denna till era karlar, den doftar maaaaagiskt. Jag tycker så mycket om den så jag använder den själv också. Kan inte låta bli. Tony och bastade och duschade efter träningen förra veckan, då försökte jag med ord förklara doften och det blev något sånt här:

”Jag ser en lite äldre, men otroligt fräsch och snygg brunbränd man, sitta på en restaurang. Han har silvergrått hår som ligger perfekt. Han har på sig en mellanbrun moccakavaj med fickor, han bär jeans som sitter snyggt, snygga matchande skor till kavajen och han sitter och avnjuter en silltallrik. Folk i restaurangen vänder sig efter honom, så iögonenfallande är han. Efter honom lämnas en doft kvar…. Det är denna doft.”

Kan du känna den? Haha…. Älskar och beskriva dofter. Den här dusch & badgelen är magisk. Perfekt present till någon du gillar.

Jag fortsätter med härliga tips till påsken. Den här tårtan tar ingen tid att göra och smakar himmelskt. Man får vara bekväm och köpa färdiga bottnar om man inte orkar göra egna. Vill du ändå göra egna så tipsar jag om denna botten.


10 MINUTERS CHOKLADTÅRTA MED HALLON & DAIM, ca 8 bitar

1 färdig choklad tårtbotten

5 dl vispgrädde

2 dl hallon

1/2 dl florsocker 

1 tsk vaniljsocker 

Garnering:

Jordgubbar

1 dubbeldaim

Gör såhär:

1) Vispa grädden, vispa den inte helt fast, utan låt den vara lite lösare då det ska vispas mer sedan.

2) Ha i hallon, florsocker och vaniljsocker. Kör runt med elvispen tills du har en rosa gräddblandning.

3) Ta understa delen av botten och lägg på ett tårtfat. Bred över gräddblandningen. Lägg på nästa botten och gör likadant. Avsluta med gräddblandning på toppen, klyftade jordgubbar och 1 hackad dubbeldaim.

Det var det, så enkelt kan det vara att svänga ihop en tårta. Ni anar inte hur god den blir också. Nu när jag ändå håller på så vill jag tipsa om en sista grej. Får du tacofärs över imorgon så sväng ihop dessa här!


TACOTOAST 5 st

400 g köttfärs 1 påse tacokrydda 1,5 dl tacosås (salsasås) 250 g riven ost (jag rev ost på den fina sidan) 5 skivor polarbröd 1 schalottenlök (funkar med vanlig lök med men schalottenlök är mild och jättegod)

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen och ha i tacokryddan efter anvisningarna på påsen.

2) Lägg ut bröd på bakplåtspapper på en plåt. Lägg ut köttfärsen på bröden. Ha på tacosås över köttfärsen. Tips: Ha på majs, tomater och annat som du gillar på köttfärsen om du vill. Toppa med schalottenlök som är finstrimlad. Avsluta med riven ost på.

3) Gratinera sedan i ugnen i ca 15 min. Servera med t ex gräddfil och exempelvis grönsallad eller tillbehör du gillar. MUMS!

Det var lite torsdagstips! Har du tips du önskar så hojta gärna till, kanske kommer de med nästa torsdag?

Kram Nina

82
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
1 year ago

Åh vilket perfekt blogginlägg 🙂 Lite av varje på ett härligt sätt! Helt i min smak

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
1 year ago

Åh vad roligt att du gillade! ❤️

Anna
Anna
1 year ago

Wow vilka bra tips!! Tar med mig flera av dem 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
1 year ago

Vad roligt att du gillade! ❤️❤️❤️

Malin
Malin
1 year ago

Molton produkter är en klass för sig. Rekommenderas starkt,

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
1 year ago

Verkligen, det känns på riktigt som om de är en klass för sig. 🤎

Maria
Maria
1 year ago

Det här var ett bjussigt o fint inlägg,som en påse gott o blandat.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Åh tack! ❤️❤️❤️

Emelie N
Emelie N
1 year ago

Busen, sprayar man i handsken och stryker på med den? Räcker flaskan till hela kroppen? 🧐🤓😁

niiinis
niiinis
Reply to  Emelie N
1 year ago

Ja precis, jag sprayar i handsken. Den räcker till kroppen flera flera gånger om. 😍

Img 3255.jpg

Nästa inlägg

Thedde 27 år och hans favoritbakverk

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x