Svärfar 75 år

75 år

I Måndags fyllde min fina svärfar 75 år. När jag och Tony träffades hade han precis fyllt 55. Tänk, bara 5 år äldre än vad jag är nu. Tiden går så rasande fort verkligen.

Vi fikade ute i trädgården, så mysigt med kvällssolen. I sommar blir det stor fest, svärmor fyller nämligen 70 i juni så då slår de ihop allt till en enda fest.

När det blev kyligare satte vi oss i deras uterum, passade på att fota dem båda när de letade bilder de skulle visa i mobilerna. Haha… 🥰😅

Så mysigt i deras lilla uterum som de byggt själva. Älskar att sitta där när det är solnedgång.

Jättefina gamla kaffekoppar som vi tände ljus i. De här är antika och är dom i perfekt skick är de tydligen värda en rejäl slant. Tittar man på allt fint som finns hemma hos mina svärisar så hittar man såååå mycket antika saker, det är som att gå på en loppis verkligen. Så häftigt!

Min fina man! ❤️ Min klippa i livet och absolut bästa vän. Så glad han finns i mitt liv…. Extra mycket i motgångar. I år har vi verkligen varit tillsammans i 20 år. Det galna är att det känns som 10 kanske. Jag har också bloggat i 20 år i år, jag började blogga samma år som vi träffades, är inte det galet?! Jag måste ju lösa ett roligt event kring det känner jag. Va? 20 år med bloggen….det måste man väl nästan fira?

För 10 år sedan hade jag ett 10 årsjubileum, det kan du läsa om HÄR och HÄR. Galet mycket folk. Så roligt detta var, kolla vad liten Milo var? 🥹❤️

Nu ska jag dra igång morgonbestyren här hemma… vi hörs snart igen! Har ett nytt härligt recept till dig och igår kom ett efterlängtat paket med sommarkläder som jag tänkte visa lite mer ifrån.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4924.jpg

Nästa inlägg

Fantastiskt sätt att göra kåldolmar på!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x