Vacation Must haves and must do’s!

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Semestertipsen!

Laddar du för semester tro eller har du redan börjat? Jag har börjat ladda för semestern på allvar, med sånt som hör sommaren till. Här kommer jag tipsa dig om härliga saker inför semestern.

Goda Sommarrecept

Här följer några recept som du bara MÅSTE testa i sommar. Det är verkligen sommaren i smakväg skulle man kunna säga.

Ljuvliga Sommarmuffins (<klicka för recept). Smakar som sommar, en fluffig muffins med en frosting uppepå som får tungan att krulla sig!

Strawberry Summerfusion (<klicka för recept). Detta kan jag nästan lova kommer bli sommarens drink. Så galet galet god!

Sommarsmörgåstårta (<klicka för recept). Fantastiskt god smörgåstårta som var allt det i smakväg man vill ha av sommaren.

Sommarfyllda pannkakor (<klicka för recept). Vill du göra frukosten lite extra somrig så testa dessa pannkisar. Mums!

Räkbakelser – (<klicka för recept). Ja dessa godingar kan man knappt vara utan på sommaren. Så himla himla goda!

Makeup & Skönhet

Till sommaren hör härliga produkter till kropp och ansikte så sommarens solstrålar kommer till sin rätt. Här är mina ”must haves” för sommaren

Hawaiian Tropic Hydrate (<klickbar länk) – SPF 50 som går direkt in i huden, ger fukt och lyster och sitter bra, kladdar ingenting.

FILORGA (<klickbar länk) – SPF 50 som spraymist för både ansikte och kropp, anti aning produkt som går snabbt in i huden. Alltid i handväskan.

Hawaiian Tropic Spray (<klickbar länk) – SPF 30 när man fått lite bränna och vill gå ned lite i SPF, smidig spray för kroppen. Den finns även i fuktgivande spray HÄR.

Elizabeth Arden Sunstick (<klickbar länk) – Världens bästa, har i väskan hela sommaren. Om inte jag använder skydd på läpparna i solen så kommer munsåret som ett brev på posten så detta är verkligen en must have, denna är dessutom bäst, har provat allt.

Något att boosta huden under ögonen med under sommaren är dessa rackarbajsare. Ger nytt liv till ögonen, verkar avsvällande, minimerar linjer och ökar på cellförnyelsen. På REA nu! Finns HÄR.

Världens härligaste somriga rouge. I krämkonsistens. Det ska ni veta som är i samma ålder som mig, krämprodukter ”is the shit” i vår ålder. Den här krämrougen är magiskt fin! Jag är så galet nöjd och det behövs typ 1 en liten prick så räcker den till båda kinderna. Den kommer typ aldrig ta slut. ☺️ Den finns HÄR, färgen heter Sunlit Coral.

Min absoluta favoritdoft av alla parfymer är denna! Inget slår denna, och varje gång jag har den på mig så får jag frågor om vad jag heter för parfym. Den är bara helt otrolig! Du hittar den i olika storlekar HÄR.

Härliga utflykter:

Åh, sommaren är ju så mysig för då kan man ge sig ut på tur. Besöka andra städer, loppisar, caféer, minigolfbanor m.m.

Vi besökte Stugan vid vägen , en superfin loppis, för ett par år sen. Köpte den här fina dörren där. Tips, ett lite speciellt ställe som fastnade sådär lite extra i hjärtat.

Strängnäs hamn, där kan man äta goda churros, glass, äta gott på restaurang, spela minigolf eller bara sitta och njuta. Vi har åkt både båt och bil dit.

Våfflan i Sigtuna bjuder på häll käften goda våfflor i massor och en fantastisk vy i en väldigt mysig stad. Där kan man strosa vid vattnet, fika på härliga Tant Bruns kaffestuga och kanske avsluta med lite äventyrsgolf.

Åk till Trosa och gå på Kölsvinet vid hamnen och ät gott och drick iskallt krispigt rosévin. Vill ni bo kvar bor ni på alldeles fantastiska Bomans Hotell.

Bara deras slogan på hemsidan säger allt om stället! More is more, less is bore! Älskar’t!

Detta hotell är ”one of a kind”, hon som äger det, Kristin Boman, lämnar liksom inget åt slumpen. Varenda vrå är genomtänkt och det känner man direkt bara man kliver innanför dörrarna. Första gången vi var där kände vi oss som kungligheter, sån otrolig service! Sedan har vi återkommit flera gånger, man kan inte låta bli att hälsa på lite då och då.

Hoppas du fått lite inspo!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
10 months ago

Vilket fint genomtänkt inlägg med massa bra tips! Tack ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
10 months ago

Åh tack! ❤️

Lena
Lena
Reply to  niiinis
10 months ago

Måste få ställa en fråga till och eftersom du har bilder ute så känns det som att det är ok att fråga: Gäller dina ögonbryn. På en bild ser man att dom är ganska tunna och på andra bilder är dom bredare och jättefina. Hur får du till dom så snyggt och framför allt likadana på båda sidor? Har du nån mall eller gör du dom på ”frihand”. Man har ju sett riktiga skräckexempel på en del människor.

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
10 months ago

Gör dom på fri hand. Är utbildad makeup artist i grunden och lärde mig lite trix från den tiden. ☺️

Lena
Lena
10 months ago

En fråga angående det du kallar rackabajsare: minimeras linjerna direkt eller måste man använda dom många gånger?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
10 months ago

Jag upplever att det stramar åt lite direkt, men självklart så måste dom användas kontinuerligt för bättre resultat.

Nästa inlägg

Soft Laxtacos

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x