ANNONS

Somrig Honey Tea-Tini

Halvt semester

Igår kväll så firade vi…. Man kan inte säga semester, för varken jag eller Tony har semester på det sättet. Men vi firade att det blir ett lite lugnare tempo nu i några veckor. Värt att firas! Den här drinken alltså, den går upp i topp hemma hos oss i alla fall. Tony var tvungen och hejda sig för den är farligt god, då kan det vara bra med alkoholfri vodka för detta blir såååå sååå gott. Du måste testa!

Testade en ny drink och så serverade jag lite chips, salamisnacks och popcorn till. Glasen hittar du HÄR, den underbara serveringsbrickan med skålarna hittar du HÄR, 20% rea på den just nu.

Honey Tea-Tini, 2 glas

1/2 dl vodka

3 dl Ice Tea Peach

1 msk honung

1 citron

Is

Strösocker

Gör såhär:

1) I en shaker, häll i vodka, pressa i citron, ha i honungen, is och is-te. Shaker är en riktigt bra grej om man vill göra goda drinkar, HÄR hittar du en liknande som jag har. Med lock och även med sil i locket.

2) Ta fram cocktailglasen, häll lite strösocker på en assiette. Dra en citron runt kanten på glaset och doppa sedan glasets kant i sockret så du får som sockrade kanter på glaset.

3) Skaka om rejält och en bra stund med shakern så får du en riktigt härlig konsistens på drinken. Håll upp i galen, dekorera med en citronskiva. Så fräscht och otroligt gott!

Tips: Det finns alkoholfri vodka att köpa på Systembolaget om man önskar alkoholfria drinkar.

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

185
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
21 days ago

Hej! Tror du man kan ta gin istället för vodka? Ser otroligt god ut – tack för tips!

Niiinis Kitchenlife
Reply to  Therese
20 days ago

Det tror jag, har inte testat det själv dock. 😊

Jenny Robinson
Jenny Robinson
19 days ago

Hej! Din drink ser magisk ut o ska givetvis prova den i helgen. Såg att du skrev att det fanns alkoholfri vodka på systemet. Så smart om man bjuder gäster som kör. Problemet är bara att när jag gick in på systemet fanns det inte i deras sortiment. De hittade inget när de sökte heller. Hur ser din flaska ut o vad heter den. Tack för en supermysig blogg🤩

Niiinis Kitchenlife
Reply to  Jenny Robinson
16 days ago

Den heter JÄRN och jag köpte den på ICA Maxi, trodde att Systembolaget också sålde den. Här hittar du i alla fall butikerna som säljer den: https://järn.com/pages/familj

Nästa inlägg

Snygga sommarfötter

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x